Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zážitky s mužmi

Príspevok v téme: Zážitky s mužmi
katulik 32

túto tému som založila, z toho dôvodu, že čítam tu rôzne problémy žien a mužov vo vzťahu a zaujímalo by ma čo najhoršie vo vzťahu prežili a ako sa s tým vyrovnali, prípadne ako ich život napredoval ďalej či už s daným partnerom alebo bez
prípadne ak nejaké problémy boli, či sa im to podarilo dať dokopy a ako...
skrátka ma zaujímajú rôzne životné osudy ľudí vo vzťahu, čo sú ľudia schopní pretrpieť, tolerovať, ako milujú, nenávidia, ako sa trápia, prípadne sú šťastní.....

nefinka

:adam - to hej, pokiaľ si si z toho vzal ponaučenie, tak to je len dobre .. drzim palce, aby ti to tentokrat vyslo:)

AdamKrt

nefinka Dnes 09:55 - ale ja som mal taky isty nazor... Chybali vsak dokazy. Nie som prelietavy clovek a ked idem urobit zavazne rozhodnutie, potrebujem fakty a nie dohady.

Ale vsetko zle je na nieco dobre... :) A keby clovek neprezil svoju minulost, ako ju prezil, bol by niekde inde a inym clovekom. Takze, pokial si clovek vie brat zo zivota ponaucenie, je to dobre.

nefinka

:Adam, kedy sme ti tu uz pisali svoje názory ???? zobral si si z nich niečo? nie, nechal si sa ďalej ťahať za nos...tak potom...

AdamKrt

nefinka Dnes 08:26 - aha... A ked chlap znasilni zenu, tak za to moze ta zena, ze ??? Bola tam laska, trpezlivost a viera. Ale, ked je niekto dobry klamar a vie sa pretvarovat... Vsetko ma vsak svoje hranice. Mal som silne podozrenia uz po niekolkych mesiacoch, ze tam kopec veci nesedelo, ale nebol dokaz, kedze na vsetko mala nejaku pohotovu bachorku.

Trebars moja babka sa pretvarovla v niektorych veciach cely zivot. Ohovarala stareho otca a az roky po jeho smrti sa clovek dozvedel pravdu, ako to bolo, ked jej uz zacal po 90tke vynechavat mozog a uz si nepamatala presne to, co hovorila. Zrazu clovek zistil, ze to bola cely zivot manipulatorka a robila to tak rafinovane, ze nikto nic nepoznal, az ked uz prestala mat dobru pamat.

lulu22

tak tiež niečím prispejem:D

1. bývalý sa so mnou rozišiel s tým, že asi už necíti to, čo predtým, pritom všetko bolo ok, nemala som z neho blbý pocit, že by sa niečo mohlo diať.a až mesiac po som sa dozvedela, že sa vrátil k ex, na ktorú nemal pekné slovo..ako nie,že by nadával na ňu, ale keď som niečo spravila, robila som to lepšie ako ona, páčilo sa mu všetko viac a aj jeho rodina bola potom z toho prekvapená, že sa k nej vrátil a tipovali, koľko im to vydrží :D
2. môj posledný nádejný... tak ten sa zaľadel do mojej sestry.. (horor či zlá komédia..)
3. moja prvá láska po rozchode chodila za ručičku s inou a na moju otázku, či niekoho má(lepšie sa to znesie od neho ako od cudzieho) tvrdil a prisahal,že nie :D

ale zase, so všetkými vychádzam dobre a nemáme problém pokecať, keď sa stretneme : ) všetko zlé, je na niečo dobré.. treba to tak brať..

katulik 32

ja keď čítam, že čo zažila milli tak mi je normálne zle, ja toto nechápem prečo to tí muži robia a čoho sú schopní...(aj ženy sú všeličoho schopné ale)

dvíha im to sebavedomie? alebo je to to po čom v skutočnosti túžia? alebo ich baví len hra kde kedy si urobiť dobre a nič viac...

DzanaFX

nefinka a to už prečo si on za to mohol? To by ma tak zaujímalo...

So mnou to ťahal môj prvý...a aj s ďalšími dvoma naraz :-DDDD

milli11

leela, docvaklo mi, ale chcela som, aby mi to povedal osobne. Odvtedy sa mi totiz ani neukazal. Ale uz ani jedneho z nich nechcem vidiet.