túto tému som založila, z toho dôvodu, že čítam tu rôzne problémy žien a mužov vo vzťahu a zaujímalo by ma čo najhoršie vo vzťahu prežili a ako sa s tým vyrovnali, prípadne ako ich život napredoval ďalej či už s daným partnerom alebo bez
prípadne ak nejaké problémy boli, či sa im to podarilo dať dokopy a ako...
skrátka ma zaujímajú rôzne životné osudy ľudí vo vzťahu, čo sú ľudia schopní pretrpieť, tolerovať, ako milujú, nenávidia, ako sa trápia, prípadne sú šťastní.....
Zážitky s mužmi
Takze u mna boli najhorsie asi tie konce. A najhorsie je, ze som teraz velmi opatrna proti nadvazovani noveho vztahu.
milli11: No to sú tí zrelí chlapi, čo sa nevedia rozísť s babou dôstojne, ale dúfajú, že ak sa nebudú ozývať tak im to nejak samé docvakne :D
Moje super rozchody:
1. byvaly sa zalubil (alebo ho ona nejak odlakala?) do odo mna dost starsej, rozvedenej zeny s troma detmi (4-6 r.). Nejaky cas to dokanca hral na dve strany, akurat, ze so mnou nechcel mat ziadne intimnosti. Najprv sa vyhovaral, ze ma toho vela v robote, potom, ze ho vraj obmedzujem, ze on chce zit nezavaznym zivotom. Nechal mna a nedavno si ju aj zobral.
2. byvaly sa prestal asi mesiac ozyvat, neodpovedal na telefonaty, SMS. Az napisal, ze ma druhu. A az ked som sa ho ja, uz rozculena, opytala, ze ako si to predstavuje, ci bude medzi nami rozchod, povedal, ze ano.
No neboli podareni? :DDD
Clovek nevie, ci sa ma z nich smiat alebo plakat. :(((
co sa mna osobne tyka, zazila som par peknych vztahov, kde sa nemam na co stazovat, blbe spomienky mam vlastne len na 2, hlavne na jedneho , ale ten mal BAP + borderline v kombinacii s vychcanym charakterom, vyuzivacstvom, neverou atd
co sa zien tyka, je to horsie, az na par vynimiek, ktore touto cestou srdecne zdravim a mam ich velmi rada a su uzasni ludia, stretla som sa u viacerych zien s velkou zakernostou a boli to fakt svine, schopne neskutocnych a absurdnych veci
Mne žiadny muž nikdy nijak tragicky neublížil. So ženami to je uz horšie, su medzi nimi riadne svine.
Adam Krt, otazne ci notoricka klamarka, alebo ma vaznu psych. osobn. poruchu a klamanie + manipulacie je toho sucastou
(nema nahodou borderline?)
takze nebola rozvedena :D, no pekne ta opinkala a kolko sexu s nou si opisoval :D
V skratke - no napr. ako sa z mladsej ako ja, bezdetnej, rozvednej stava pocas par rokov notoricka klamarka a vylezie pravda na povrch, ze je starsia ako ja, klame - az sa hory zelenaju, ma deti a neni rozvedena... To sa vyklulo z byvalky.
Adam, sak daj nejaky :) som si ista, ze vacsina z nas ani nedycha teraz :)))