Upratovanie domacnosti

Príspevok v téme: Upratovanie domacnosti
gumka

kamarat mi dohodil upratovanie domacnosti - lokalita Ba. 4krat do mesiaca prist, poupratovat, povysavat, prach utriet, umyt podlahu, vyzehlit - toto za 30 eur za mesiac. Pride mi to strasne malicko. Keby tam nebolo to zehlenie, tak no... Kamarat mi vravi, ze take su ceny v Bratislave. Nechce sa mi to verit, mate skusenosti?

0vecka

2 lost jj vie ale nie vzdy to nejako vyzera... j aby som dal v pohode 20 eciek za upratanie :-D nad 100 by som uz rozmyslal ci mi to stoji za to :)

lost

0vecka

no nasiel som na google 40eur/jednorazovka

alebo to zalezi od m2 alebo od spinavosti domacnosti..

ale 20 som povedal absolutne minimum :) pod to nedporucam ist a toboz nie v BA !!

Ved BA je PUPOK SVETA KDE SU VYSOKE PLATY :)

tak 30/4 tj. 200korun, haha :)

to by sa aj mne pacilo, by som si daval upratovat komplet kazdy den :D

pisem to preto, lebo kamarat toto skusil, od profi firmy, prisli nejake sudentky, ktore to odflakly a za maly byt (myslim ze 2izbak) dal okolo 30eur..

a to nebolo v BA..

a prax na upratovanie netreba :) to uz hadam vie kazdy :P :)

0vecka

2 lost ak to profici robia od 30 tak on aby to mohla aj za 15 predsa len nema prax netusi ako sa to robi a neplati dane ani provizie majitelovi... ale pochybujem ze ti niekto za 30 vsetko na totalku uprace a este aj ozehli...

lost

kamarat, alebo nejaky zdierac/vypalnik ?

20eur ber MINIMALNE NA JEDNO JEDINE UPRATANIE.. (ale totalne)..

profesionalne firmy to robia OD 30 !!!

iskierka

lulu ale to bola kamoska...mozno preto bola taka stedra :D aa proste ja som vtedy nevedela co s casom, upratovanie som zboznovala, nebol problem, este mi vzdy nachystala plnu misku ovocia, jedlo, pripravila dvdcka Sex v meste a mohla som sa popri tom zvrtat s prachovkou :D
teraz ked si na to spomeniem az sa smiat musit :D

zaiste

Za upratovanie týždenného bordelu by som pýtala aspoň dvacku. A ktovie akí su cistotni ked potrebujú upratovacku.

Maoam

to zehlenie je na tom asi to najhorsie, ostatne urobis ovela rychlejsie, ale aj tak, ked vziat, tak len pod tou podmienkou, ze 30e za raz, cize 4x30e=120e, to by uz bolo realnejsie a OK.