kamarat mi dohodil upratovanie domacnosti - lokalita Ba. 4krat do mesiaca prist, poupratovat, povysavat, prach utriet, umyt podlahu, vyzehlit - toto za 30 eur za mesiac. Pride mi to strasne malicko. Keby tam nebolo to zehlenie, tak no... Kamarat mi vravi, ze take su ceny v Bratislave. Nechce sa mi to verit, mate skusenosti?
Upratovanie domacnosti
mne by sa hodilo, keby mi niekto dokladne upratal byt, hlavne okna mi treba vsade umyt...
2 lost jj vie ale nie vzdy to nejako vyzera... j aby som dal v pohode 20 eciek za upratanie :-D nad 100 by som uz rozmyslal ci mi to stoji za to :)
0vecka
no nasiel som na google 40eur/jednorazovka
alebo to zalezi od m2 alebo od spinavosti domacnosti..
ale 20 som povedal absolutne minimum :) pod to nedporucam ist a toboz nie v BA !!
Ved BA je PUPOK SVETA KDE SU VYSOKE PLATY :)
tak 30/4 tj. 200korun, haha :)
to by sa aj mne pacilo, by som si daval upratovat komplet kazdy den :D
pisem to preto, lebo kamarat toto skusil, od profi firmy, prisli nejake sudentky, ktore to odflakly a za maly byt (myslim ze 2izbak) dal okolo 30eur..
a to nebolo v BA..
a prax na upratovanie netreba :) to uz hadam vie kazdy :P :)
2 lost ak to profici robia od 30 tak on aby to mohla aj za 15 predsa len nema prax netusi ako sa to robi a neplati dane ani provizie majitelovi... ale pochybujem ze ti niekto za 30 vsetko na totalku uprace a este aj ozehli...
lulu ale to bola kamoska...mozno preto bola taka stedra :D aa proste ja som vtedy nevedela co s casom, upratovanie som zboznovala, nebol problem, este mi vzdy nachystala plnu misku ovocia, jedlo, pripravila dvdcka Sex v meste a mohla som sa popri tom zvrtat s prachovkou :D
teraz ked si na to spomeniem az sa smiat musit :D
Za upratovanie týždenného bordelu by som pýtala aspoň dvacku. A ktovie akí su cistotni ked potrebujú upratovacku.
Lulu: :DD
Iskierka: to bola celkom fajn cena pre studentku :-)
to zehlenie je na tom asi to najhorsie, ostatne urobis ovela rychlejsie, ale aj tak, ked vziat, tak len pod tou podmienkou, ze 30e za raz, cize 4x30e=120e, to by uz bolo realnejsie a OK.
iskierka - to si mala fajn, tamto je zderstvo, nech si upratuju sami za taku sumu