kamarat mi dohodil upratovanie domacnosti - lokalita Ba. 4krat do mesiaca prist, poupratovat, povysavat, prach utriet, umyt podlahu, vyzehlit - toto za 30 eur za mesiac. Pride mi to strasne malicko. Keby tam nebolo to zehlenie, tak no... Kamarat mi vravi, ze take su ceny v Bratislave. Nechce sa mi to verit, mate skusenosti?
Upratovanie domacnosti
0vecka
tak neviem no :)
ja tu mam napriklad sice nie vysoku hotovost, ale stlae cca 3-4 kilogramov minci :D 1 eurovky a 2 eurovky.. tam je sice len 2-3 sto eur, ale moze odtial "zobat" az to raz vyschne :P :D
ale ani nejde tak o to co by mohli zobrat, ale napadlo mi jedno, ked mi mama upratovala izbu !! :D
NIKDY SOM POTOM NIC NENASIEL :D
lebo vsetko bolo uplne na inom mieste :))
:DD
aa uz sa tu kseftuje :))) vyvolavacia cena 20 eur:P
na upratovanie som expert ja!!! nie nadarmo mi hovorili "putzperle" :DD upratovavala som vo Wiedni a tam platia aspon 10€ na hodinu !! 30€ je velmi malo si myslim,kedze budes robit minimalne 5 hodin za tyzden + zalezi na tom,kolko ma zehlenia !! ak nie si zbehla,bude ti to trvat cely den pokym si zvyknes a dostanes sa do "cviku"... inak ja upratovanie uplne zboznujem !! aj zehlenie a umyvanie okien :P teraz som uz dlho neumyvala,lebo nam okna budu menit,ale potom ich budem lestit aspon raz tyzdenne :DD
maoam - ak si z Ba, tak za 20 umyjem a upracem
2 lost mne je to tiez trosku divne ale uprimne co uz by len mne mohli ukradnut? .... PC ktory ma 4 roky? bike ktory ma 3 roky? televizor ktory mi len zavadzia? ... spodare? ... pizzu z chladnicky?
Lulu2011
jj presne !! :)
a vtip je v tom, ze ked ma to uz nastvalo, tak som to mojem mae tiez vratil :D
napr ked som vedel ze povysavala, tak som sa spytal (o hodinu neskor) ci mam povysavat lebo "vsade je spina" :))
ale hold, uz takuto zabavku nemam, co uz :)
0vecka
nj 20 eur je ferove :)
ak teda nemas 5izbak :D
ja by som to tiez vyuzil, ale nepaci sa mi predstava, ze tu niekoho necham (cudzieho) a moze si robit hocico.. lebo doma by som pocas upratovania nezostal, to by bolo divne :) ked uz tak nech ma pracovnik svaty pokoj pri praci.. tak som hold odsudeny na samoupratovanie :)
iskierka :D, super zaluba :DD
Lulu: :DD chuda moje :-//
lost - ja neviem...ked upracem moja mama ked nahodou pride vzdy povie, ze kedy uz konecne poupratujem a ja si myslim, ze aky luxus mam doma :D
maoam milujem umyvanie okien, alebo vlastne všetky také práce, kde sa z vecí stávajú krajšie veci :D žehlenie, kosenie, umývanie :D a hlavne sa pri tom človek rozhýbe
iskerka - upratovanie mas rada? prosim odkupim za 30 eur tuto vlastnost :D