Užívatelia prípravkov Joalis

Príspevok v téme: Užívatelia prípravkov Joalis
Mato71

Ahojte diskutujúci :) pani Albertová mi po vyšetrení poslala tieto kvapky, užívanie mi je jasné, ráno a večer po 7 kvapiek z každého, 2-5 min.pauza medzi druhmi. Trošku problém je ráno, vstávam o 4.hod, lebo dochádzam do práce. Ako si uľahčiť dávkovanie? Jeden prípravok mám mať stále pri sebe, nesmie prísť do styku s MT a pod..pomôže alobal? Ďakujem za rady.

Veda

Ak si chceš tie kvapky kúpiť len preto, lebo ti je lúto dať peniaze za vyšetrenie tak vyhodíš peniaze tak či tak. Lebo aj ked ich dostať aj v lekárni tak ak nevieš ako si ich máš naordinovať aký to má význam? Treba ísť za odborníkom ktorý s tým pracuje, dať sa vyšetriť a až potom ich začať užívať.

Creativ

este som zabudla - casto som chodila curat a kratkodobo mi aj opuchali nohy. ale potom mi kazala skakat cez svihadlo a rychlo mi to preslo. treba vela pit - najma vodu samozrejme.

Mato71

Ako som písal, začal som ich užívať len tento víkend, zatiaľ bez reakcie, určite jej budem priebežne opisovať stav, tak sme sa aj dohodli, že je to súčasť liečby.

Ninka03

Ja som u nej bola s psychickým problémom a môj brat k nej chodil dlhšie. Brala som aj bylinné lieky, neboli to Joalis-ky. Mne maximálne pomohla, tiež som si s ňou písala. Ona na tom dosť bazíruje, lebo vlastne podľa toho vie čo s Tebou má ďalej robiť. Keď jej nepíšeš, je to na Tvoju vlastnú škodu. Je to jeden z mála ľudí na Slovensku, ktorému fakt záleží na tom, aby svojim klientom pomohol.

Mato71

Áno, určite jej napíšem, pri stretnutí mi všetko vysvetlila, ale veru som niektoré veci pozabudol. A chcel som aj názory od iných užívateľov. Je to asi o zvyku zariadiť si čas, lebo to nie je ako hodiť tabletku, zapiť a ísť :)

Ninka03

Prosím Ťa, prečo nenapíšeš rovno Albertovej? Veď tá ti najlepšie poradí, ak to máš od nej. A určite Ti to aj vysvetlila, nie? Len si asi zabudol. Kľudne jej napíš aj desaťkrát, ona Ti v pohode odpíše a vysvetlí čo a ako.