Ahojte diskutujúci :) pani Albertová mi po vyšetrení poslala tieto kvapky, užívanie mi je jasné, ráno a večer po 7 kvapiek z každého, 2-5 min.pauza medzi druhmi. Trošku problém je ráno, vstávam o 4.hod, lebo dochádzam do práce. Ako si uľahčiť dávkovanie? Jeden prípravok mám mať stále pri sebe, nesmie prísť do styku s MT a pod..pomôže alobal? Ďakujem za rady.
Užívatelia prípravkov Joalis
dakujem. a kedy mozem očakavat zlepšenie? alebo je to velmi individualne?
Myslím, že áno, mne p. Albertová vravela, že nastane reakcia (na detox), mám jej o všetkom písať.
ahoj! Mám otázku je normálne sa vyhádzať po užívani joalis pripravkov? liecitel mi to nespominal, takže neviem. Uzivam kvapky 20 dni, liečim sa na akné. dakujem
Ja som začal tento víkend s užívaním, bude to trvať asi pol roka, vkladám do toho veľkú nádej. Fajn počuť pozitívne referencie :) Lebo tu na fóre sa človek stretne s kadečím.
Doubledog, ak sa smiem spýtať, máš aj skúsenosti s liečbou p. Albertovej alebo s Joalisom? Ale asi bude najlepšie napísať priamo jej a opýtam sa, či si môžem kvapky už večer pripraviť do nejakých malých skúmaviek a ráno postupne vypiť.