Ahojte, chcela by som od vás jednu radu.. Všetko sa začalo na jednej opekačke u kamaráta.. začala som sa viac baviť s chalanom, ktorého som poznala už aj roed tým ale v minulosti sme sa amximálne pozdravili ..páčil sa mi už vtedy .. no na opekačke sme sa k sebe viac zblížili.. celu noc sme sa rozprávali držal ma za ruky lebo mi bola zima .. potom som ho pozvala aj s jeho kamarátom ja dalšiu oslavu kde sme sa prvý krát aj bozkávali .. nemala sme v sebe ani kvapku alkoholu, ešte teraz sa čudujem ako sa odvážil sa začať so mnou bozkávať, pretože mne príde velmi hanblivý ... zhruba o dva týždne neskôr sme sa vonku bozkávali zase .. to mal ale vypité a povedal mi že ma miluje.. den na to si ma na zábave ani nevšímal, ešte k tomu sa bozkával s druhou babou.. no bol hrozne opitý.. kamarátov sa pýtal či som to videla a podobne.. zhruba týžden po zábave mi písal nech mu odpustím, že bol opitý, nič si neuvedomoval.. ja som mu odpustila a chodievame občas aj von, sme teraz ako dobrý kamaráti.. má zmysel dúfať, že mohlo by byť medzi nami niečo viac? pretože ja si myslím, že k nemu niečo cítim .. ďakujem VEĽMI PEKNE za rady !
Má to zmysel ?
Nie, keď je človek opitý, tak stráca zábrany :D A to, že ťa miluje ti môže povedať aj triezvy chlap, a to len preto, aby ťa dostal do postele.
Tak sa s ním porozprávaj na rovinu, ako je to teda medzi vami.
Hoci si stále stojím za tým, čo som písala predtým...
musis sa s nim uprimne porozpravat o pripadnej laske medzi Vami - samozrejme triezvi :-)
a alkoholik nie je .. myslím že každý mladý človek si raz za čas vypije..
vek je taký aký som napísala .. má 20 .. ale tu ide o to že je dosť hanblivý :/ a vážny vzťah ešte nemal.. všetko hovorí len jeho kamarátom mne sa to akoby hanbil povedať... a viem že keby nebol opitý s druhou babou by sa nebozkával.. a zasa na druhej strane o tom čo mi povedal ked mal vypité, že ma miluje... ked je človek opitý, vraví pravdu, nie? .. neviem čo si mám o tom myslieť..
Bud optimistka, nemalo by to zle dopadnut. Mne moj kamos nadaval, ked mal vypite, uz som mal sto chuti mu jednu vrazit, ale radsej som odisiel. Potom sa mi ospravedlnoval, ze on si nic nepamata. Niektori ludia narobia hluposti, ked maju vypite.
Presne...
Už to je nezrelé, ako si zisťuje veci cez kamarátov. Dospelý chlap vie tieto veci riešiť priamo s objektom jeho záujmu a nie si zisťovať. Neuraz sa, ale pripadáte mi mladší ako píšeš (teda minimálne on). V každom prípade by som kašľala naňho, jednak je neschopný riešiť veci sám za seba a jednak by ťa v budúcnosti pravdepodobne podviedol. Keď sa raz o niekoho zaujímam tak predsa nebozkávam iných, no nie?
spravit prvy krok by mal, za predpokladu, ze by mu naozaj na tebe zalezalo...ale preco by si to nemohla urobit aj ty? nemusis cakat, co ked sa ani nedockas.. zober ho von a porozpravajte sa, spytaj sa ho ako to cele vnima on, povedz mu o tvojich pocitoch, nech v tom mate jasno..a hlavne mu povedz, nech ti netlaci kaleraby do hlavy, ale nech je uprimny..ja neviem co citi on, preto ti nemozem, ani nikto iny tu na fore za neho odpovedat.
Zabudni na to, takýto vzťah je nanajvýš smiešný. Alkoholik ti natára bludy, keď je ožratý a ak chodí po takých zábaváach, tak je jasné, že mu ide len o to, aby mu niekto vyleštil péro. Nechcem ťa sklamať, ale na 90% to bude tak...
on má 20 a ja 17 ... všetko sa dozvedám od jeho kamarátov .. jeden jeho kamarát mi povedal že sa s ným rozprával a hovoril mu že si myslí že to ja beriem ako flirt, úlet skratka je mi ukradnutý .. je to veľmi ťažké ked nevie ako to beriem... ale prvý krok by mal spraviť on, nie ?