Ahojte, chcela by som od vás jednu radu.. Všetko sa začalo na jednej opekačke u kamaráta.. začala som sa viac baviť s chalanom, ktorého som poznala už aj roed tým ale v minulosti sme sa amximálne pozdravili ..páčil sa mi už vtedy .. no na opekačke sme sa k sebe viac zblížili.. celu noc sme sa rozprávali držal ma za ruky lebo mi bola zima .. potom som ho pozvala aj s jeho kamarátom ja dalšiu oslavu kde sme sa prvý krát aj bozkávali .. nemala sme v sebe ani kvapku alkoholu, ešte teraz sa čudujem ako sa odvážil sa začať so mnou bozkávať, pretože mne príde velmi hanblivý ... zhruba o dva týždne neskôr sme sa vonku bozkávali zase .. to mal ale vypité a povedal mi že ma miluje.. den na to si ma na zábave ani nevšímal, ešte k tomu sa bozkával s druhou babou.. no bol hrozne opitý.. kamarátov sa pýtal či som to videla a podobne.. zhruba týžden po zábave mi písal nech mu odpustím, že bol opitý, nič si neuvedomoval.. ja som mu odpustila a chodievame občas aj von, sme teraz ako dobrý kamaráti.. má zmysel dúfať, že mohlo by byť medzi nami niečo viac? pretože ja si myslím, že k nemu niečo cítim .. ďakujem VEĽMI PEKNE za rady !
Má to zmysel ?
kolko mate rokov? pretoze toto mi zrovna velmi vyspele nepride, ak sa snazim o jednu babu, a chcem s nou mat vztah, neopijam sa na zabavach a nebozkavam sa s inymi babami, najme ked viem, ze dievca, ktore chcem ma moze vidiet..nechaj ho dospiet, taky chalan by bol pre mna este uplne nevyzrete decko a hned by u mna skoncil...zrejme to vsetko s tebou bol iba ulet, nic viac..pacis sa mu, ale vztah z toho nebude..