Ako priviesť babu k mokrému orgazmu,sú nato nejake polohy alebo techniky?
Mokrý orgazmus
Tabletka na dosiahnutie orgazmu - track.buyfemmax.com
Áno, "výbavu" má na to každá žena, avšak bez určitých skúseností a skúmania vlastného tela to nedosiahne. Mala by sa sama pohrať so svojím bodom G a s okolím močovej trubice. Ak chceš podrobný návod o ženskej ejakulácii a mokrom orgazme pozri si tento článok: -odkaz odstránený-
Samozejme, že sa to dá ovplavniť. Ja si sama regulujem, či bude orgazmus mokrý, alebo "suchý" :D Mokrý je síce lepší, ale odporúčam ho v sprche, lebo napr. zo mňa toho ide dosť veľa :) a komu sa chce potom žmýkať plachtu.. :)
M 25 14.07.12 21:05 - praveze dokaze. Len u niekoho to ide lahko, alebo lahsie a u druheho tazko, velmi tazko, pretoze to chce suhru viac faktorov. Preto ma problem vacsina to doshovat. Fyzicke predpoklady su na to u kazdej zeny plusminus rovnake. Len navodzovanie dusevnej rovnovahy, odburanie stresu, citlivost, vediet sa sustredit, atd atd - je vzdy u kazdeho ina. Preto si vela ludia hovori, ze sa to neda.
Cize teoreticky to ide u kazdej, prakticky sa to vsak casto tazko dosahuje. Nestaci na to len vediet ako, ked to hlavne sa zacina v hlave zeny.
Mozno ked mudes sexovat vo vany plnej vody a ked dosiahne orgazmus tak tam mokro bude.Ale nie ved vies sam dobre ze nemozu mat vsetky zeny mokry ograzmus.Kazda je ina kazdy clovek je ini
a ani každé dievča to nedokáže ...
prispevok celkom dole na strane 2, a samozrejme aj reakcie nan.
a ked pohladas na fore, iste najdes dalsie temy. priprav sa na to, ze ak dievca nestrieka akosi same od seba, je velmi tazke mu to vyvolat a budes sa to musiet dlho ucit. ani potom nie je zaruka, ze sa to podari.