Mokrý orgazmus

ferdo.mravec

Áno, "výbavu" má na to každá žena, avšak bez určitých skúseností a skúmania vlastného tela to nedosiahne. Mala by sa sama pohrať so svojím bodom G a s okolím močovej trubice. Ak chceš podrobný návod o ženskej ejakulácii a mokrom orgazme pozri si tento článok: -odkaz odstránený-

škoricová

Samozejme, že sa to dá ovplavniť. Ja si sama regulujem, či bude orgazmus mokrý, alebo "suchý" :D Mokrý je síce lepší, ale odporúčam ho v sprche, lebo napr. zo mňa toho ide dosť veľa :) a komu sa chce potom žmýkať plachtu.. :)

AdamKrt

M 25 14.07.12 21:05 - praveze dokaze. Len u niekoho to ide lahko, alebo lahsie a u druheho tazko, velmi tazko, pretoze to chce suhru viac faktorov. Preto ma problem vacsina to doshovat. Fyzicke predpoklady su na to u kazdej zeny plusminus rovnake. Len navodzovanie dusevnej rovnovahy, odburanie stresu, citlivost, vediet sa sustredit, atd atd - je vzdy u kazdeho ina. Preto si vela ludia hovori, ze sa to neda.

Cize teoreticky to ide u kazdej, prakticky sa to vsak casto tazko dosahuje. Nestaci na to len vediet ako, ked to hlavne sa zacina v hlave zeny.

Slota

Mozno ked mudes sexovat vo vany plnej vody a ked dosiahne orgazmus tak tam mokro bude.Ale nie ved vies sam dobre ze nemozu mat vsetky zeny mokry ograzmus.Kazda je ina kazdy clovek je ini

wreck

www.zdravie.sk

prispevok celkom dole na strane 2, a samozrejme aj reakcie nan.

a ked pohladas na fore, iste najdes dalsie temy. priprav sa na to, ze ak dievca nestrieka akosi same od seba, je velmi tazke mu to vyvolat a budes sa to musiet dlho ucit. ani potom nie je zaruka, ze sa to podari.