Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ďalej - bola mi neverná

Príspevok v téme: Ako ďalej - bola mi neverná
oklamaný

Náhodou som zistil, že manželka mi bola roky neverná. Dozvedel som sa to z jej listu, čo napísala úplne zdrvená (vraj jedinému) milencovi, keď ju nechal. Náš vzťah bol počas tých rokov na bode mrazu, nechcela so mnou spávať, žiadne dôvernosti, intimita, už sme sa skoro ani nerozprávali. Rodina ako tak fungovala, práca, starostlivosť o deti, bývanie atď. Stále som dúfal, že to sú nejaké osobnostné problémy a zakrýval som si oči pred skutočnosťou. Paradoxne, keď sa to prevalilo, začal sa náš vzťah trochu zlepšovať. Ona ale necíti žiadnu vinu a ja ju napriek všetkému veľmi ľúbim. Nechcem, aby sme sa rozišli, hoci deti sú už dosť veľké, aby to pochopili. Myslíte, že to má šancu, aby sme sa dali opäť dokopy? Alebo ju mám opustiť, aby som sa nedočkal ďalšieho trpkého sklamania?

dedeja

podvádzalo sa a aj sa vždy bude podvádzať...Neviem čo robíte okolo toho..Je to takmer v každej rodine...Aj mňa manžel podvádza a teraz čo??mám sa obesiť?...viem to a robím sa,že nič neviem...a život ide dalej

aj.ja

ona neciti ziadnu vinu? ... na tvojom mieste ju poslem kade lahsie, ked s nou zostanes stale budes len na druhom mieste a stale ta bude podvadzat to nemas trochu sebaucty?

0vecka

ja by som nc nepovedal kebyze mu raz za cas zahne, ale mat staleho milenca to mi uz pride trosku take ze naco ten vztah predlzovat?

miso 21

kks chlape mas ty hrdost? sa vzchop a posli ju do certa kam patri ... ty kks nechapem ako mozes este vobec uvazovat nad niecim inym ako je rozchod... pre boha ....

pandorica

Nevera nie je to najhoršie, čo sa vo vzťahu môže stať.Myslím,že je zbytočne preceňovaná.Sám píšeš, že sa to zlepšuje...A možno vinu aj cíti, len ju nechce priznať...Ak fungujete ako rodina, viete spolu žiť a rozprávať sa, daj tomu ešte šancu.

peter2574

Ak to už raz urobila, tak to urobí aj viac krát ! Možno povie,že už nebude neverná, ale tomu never! Budú aj ďalší na zozname. Okrem tých 10%, ktoré sú verné, ale tvoja tam nepatrí !!!

vertomu

Teraz uz zalezi na oboch nielen na tebe. AK Sa stav potom vsetkom zlepsuje daj tomu sancu. AK za tie roky od teba neodisla tak si ta minimalne ceni. Sme uz dospelí a take veci sa stavaju aj ked su strasne. Musis uznat, ze si nemal prehliadat jej stava a veci riesit, ale to su muzi nechaju veci len tak plynut a nasledky su niekedy fatalne...Podstatne je: Daj vam sancu vzdy to stoji za to udrzat to! Aj ty aj ona ste si prechadzali svojiím peklom a este isty cas budete. Cas je najlepsi lekar a to je pravda...casom sa vsetko utrasie a vykrystalizuje. Drzim palce.

0vecka

neviem ake stare su deti ale mozno by nebolo odveci pockat kym vypadnu z domu a potom uz voci nej nemas ziadne zavezky...

jasom

Tiež som to zažil, odpustil som jej, ale vždy, keď niečo spolu prežívame, myslím na to, že som iba náhrada. Nie je to ľahké.