Náhodou som zistil, že manželka mi bola roky neverná. Dozvedel som sa to z jej listu, čo napísala úplne zdrvená (vraj jedinému) milencovi, keď ju nechal. Náš vzťah bol počas tých rokov na bode mrazu, nechcela so mnou spávať, žiadne dôvernosti, intimita, už sme sa skoro ani nerozprávali. Rodina ako tak fungovala, práca, starostlivosť o deti, bývanie atď. Stále som dúfal, že to sú nejaké osobnostné problémy a zakrýval som si oči pred skutočnosťou. Paradoxne, keď sa to prevalilo, začal sa náš vzťah trochu zlepšovať. Ona ale necíti žiadnu vinu a ja ju napriek všetkému veľmi ľúbim. Nechcem, aby sme sa rozišli, hoci deti sú už dosť veľké, aby to pochopili. Myslíte, že to má šancu, aby sme sa dali opäť dokopy? Alebo ju mám opustiť, aby som sa nedočkal ďalšieho trpkého sklamania?
Ako ďalej - bola mi neverná
to az takto fanaticky sa ludia boja samoty ze radsej budu s nevernym partnerom ktory ich navyse podvadza a klame, nemaju si co povedat, maju sa na haku a celkovo to nestoji za nic nez by mali fungovat sami? fakt vam to nezavidim...
Ak neciti vinu, potom ta nema rada a povazuje ta za menejcenneho, ku ktoremu si moze dovolit hocico. To by si mal pochopit. Preco chces zit s takym clovekom? Nechapem ta. Taku hnidu treba poslat kade lahsie.
si dobry muz,ked jej to chces odpustit ,podla mna si to ona nezasluzi vsak ..ale je to tvoja vec
Ak chcete obaja, tak chodte dalej. Ale treba si uvedomit, ze ked jej raz odpustis, musis jej neveru navzdy pochopovat v svojej hlave. Nesmies to nikdy viac pri ziadnej hadke vytiahnut. Ak to dokazes, mas sancu. No ja si myslim, ze taka poradna u psychologa by vam (no najma tebe) pomohla. Aspon si ujasnit co chces. Co naozaj chces.
Ona necíti žiadnu vinu? Nie je nad čím rozmýšľať! Je ale smutné, že ťa dokáže ona podviesť napriek tomu, že ju ľúbiš a ona určite niekedy ľúbila teba a navyše necítiť vinu... Povedala by som ti, aby si sa s ňou o tom porozprával, či ona stojí o to, aby ste skúsili znova, ale keďže nemá v sebe kúska hanby veľmi o tom pochybujem... Skús si ty niekoho nájsť, možno si ťa tá druhá bude viac vážiť ;-) Je veľa žien v tvojom veku v podobnej situácii ako ty.
Poprosim bez urazok, je pravda, ze ked clovek miluje, dokaze kadeco nevidiet ale idiot je silne slovo a to mu asi nepomoze. Skor by bodla nova znamost a nemat vycitky (presne ako manzelka), mozno by sa potom spamatala, keby jej "horelo pri riti" :D
Si idiot, oklamala ta raz, urobi to znovu. Budes prezyvat len sklamania.
No to musíš vedieť predovšetkým ty... odpustiť je ľudské, ale odpustila by ti aj ona?
A zase dookola odpúšťať znamená robiť zo seba hlupáka