Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???
Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
fero ty musíš mať strašne ťažký život keď si vo vzťahu..veď doslova každá chujovina ta rozladí..rob s tým niečo, lebo toto nie je normálne a bude len otazkou času kedy to pochopí aj tá tvoja baba
Fero! Vsak ju nechaj na pokoji, nikto nechodi 24h denne denne vyskereny po svete.
Nesleduj kazdu vychylku jej nalad a hlavne, nemaj scenare v hlave.
Ked bude chciet, sama sa ti zveri.
Aj teraz vidiím, že je nejaká nervozna. Ako riešite to ked máte slabšie chvíle a vidíte že partner nie je vo svojej koži?
Nechcem sa jej zbytočne vypytovať a nejak jej kaziť naladu že sa správa trochá ináč ako obvykle aby to nezobrala ako výčitku hmm?
elA tak.ja ju netlacim do toho. Ona mu to napisala sama od seba. Ja som jej vysvetlil kludne a bez scen preco ziarlim a aky mam na neho nazor a ako to vidim ja z mojej strany. Pytala sa ma este davnejsie ci ho ma vymazat a povedal som jej ze nie ze ja jen nehcem dirigovat s kym ma byt kamaratka ale nech sa chlapec ukludni a neriesi ju. Sama bola somovana co na nu vytiahol.
Ja som proste taky potrebujem pozornost a ubezpecenie ze som len jej. Ja viem ze je to nerealne a ze kazdy pltrebuje aj nieco ine a poznat aj inych ludi a robit aj nieco jemne zakazane aj ja som taky. Len sem tam mi prepne a nejak si to nechcem pripustit. Potom sa ukludnim ako teraz a napisem o tom rozumne.
Ja ju ani nekontrolujem ani nesekirujem ani nevydieram ani nechosim na jej ucty ani nic. Ale ak sa slusne spytam raz za cas tak chcem normlanu odpoved.
Mi sa nehadame ona je uzasna a s byvalou sa neda porovnat a to iste preziva aj ona. Je nam spolu dobre len treba doladit detaily. Nemam vobec pocit ze ma nejaku zalohu. Je pekna baba a nakolko ju ex ponizoval tak je jej sebavedomie inde. Nie je to choroba a nie je mimo ale ako kazdemu tak aj mne lichoti ak mi napise dievca atd.. Aj ona vie kde su hranice a bez toho aby som jen to vysveltlil len niekedy ma naserie detailami a. ...
Ako píše Maoam, je len otázkou času, kedy tu opäť Fero napíše, že je zase zle, lebo nejaký iný sa lepí na tú jeho a on nevie, čo s tým.
Fero, to sa až zle číta, že ona pred tebou mu posiela smsky, nech jej dá pokoj a teba to akoby uspokojilo.
Baba keď je normálna, tak sa nenechá takto komandovať. A ty keby si si bol sebou istý, tak ťa nevytočí nejaká pesnička na facebooku. Ibaže ty si nie si istý sebou, a nie si si istý ani tým, že ťa tvoja vyvolená tak miluje, ako tu píšeš.
na nejaku chvilku si teraz uisteny, ale zasa daco pride
Fero, nie ziarlivost, ta tvoja vnutorna neistota a nestabilita ta zabija. Ziarlivost je len dosledok. Ked pochopis, ze si dost dobry (ako ti uz pisal Jablko v inej teme) a ked spevnies vo vnutri, tak to bude lepsie. Ale asi uz budes pritahovat ine baby, ako doteraz (ktore vzdy mali niekoho v zalohe).
Fakt nechápem načo riešiš aj takú prkotinu, ako že mu lajkla pesničku :D :D Vlastne ty väčšinou žiarliš len za úplné prkotiny. Zbytočne sa tým týraš.
vravím ja by som ťa zaškrtila:D
Vcera sme sa o tom rozpravali a znova ma ubezpecila ze snim nevola, nepise ani nic a ze tu pesnicku mu lajkla len koli tomu ze je zvucna a lekna nie koli obsahu textu a ze uz sa jej neozval tyzdne od vtedy vo mu napislaa predomnou smsku nech jej viac nevola a nepise lebo je so mnou atd...
Fero, nič nie je nespravodlivé v tomto prípade. Ako sám píšeš, tebe NEvadí, že je žiarlivá. Jej to vadí, keď ty si. Obaja ste iní. Mal by si rešpektovať to, aká je ona. A neporovnávať to so sebou. Každý sme jedinečný a nikdy sa nenájdu dvaja s úplne zhodným pohľadom na svet. Ak chceš byť s ňou, tak budeš tolerovať jej osobitosti, a to isté bude robiť ona, ak chce byť s tebou. Ty ju neobmedzuj. Ona ak ťa má rada, sama si uvedomí, že to jej správanie voči jej kamarátovi ti vadí a zmení ho. Ak to nechce zmeniť, tak to o niečom svedčí. Vie, že tebe to vadí a aj tak to robí. To už ti musí samému dôjsť, čo je vo veci a či tak trochu nepreháňaš v tom, keď tvrdíš, ako veľmi ťa miluje.
Tiež sa prikláňam k názoru, že jej to takto vyhovuje, robí jej to dobre, lichotí jej to. Má ho proste v zálohe.
A ty to nechceš vidieť, ovláda ťa žiarlivosť atď atď... čo už s tebou :)