Chcem sa opytat ze ako sa prejavuje zapal vajecnikov..mam totiz podozrenie..dakujem
Ako sa prejavuje zapal vajecnikov
katarinka, mozes byt tehotna, mat zapal vajecnikov,..cokolvek..
A ked vas boli vajecniky,pokojne moze ist aj o ovulaciu. Mna vzdy v polke cyklu boli raz jeden, raz druhy, raz v strede, a do tyzdna to prejde. Tiez som sa zlakla, ze co mam kazdy mesiac zapal?Ale nakoniec v pohode. Je to taka neprijemna bolest, aj pri chodzi, ked sa zohnem, zdvihnem nohu a tak. Takze sa sledujte, ci to nemate z toho:) mne to povedala lekarka.. Ale istota je gulomet, radsej ist k lekarke zbytocne, ako neskoro a povie vam ze ste neplodna, lebo mate zrasty koli zapalom..nieje to sranda..
Prosim o radu mam krvavy vytok a silny a mam silne bolrsti pod brusku a pravej strany panvi .Robili mi magneticku rezonanciu lenze nic sa tam nenaslo tak preco co mam take prosim o radu dakujem
Ahojte.Prosim o radu.Mam bolest ,ale neviem ci su to presne vajecniky alebo mocove cesty.Mam pocit palenia a rezania v podbrusku na bokoch ,ale len obcas.Horucky a ine priznaky nemam,dakujem.
aj moc mi zli visiel ved ja idem dole vodou no
Podla mna nie lebo ginekologicke viserenie vislo zle prava noha a panva a pod bruskom vsetko ma boli ....a neskam strasne zleee a nemozem stupit na pravu strau
nebude to z chrbtice? útlak nervu?