Odkedy je toto forum o zvieratach???

Tharianna

Psy a ako ich chrániť.
Ahojte chcela by som sa vás spýtať aby ste my mohli poradiť. Mam psa nemeckého boxera ma 10 mesiacov je to veľmi hravý a spoločenský pes nikdy neuhryhol je to ako malé dieťa. Len mam problém dneska na záhrade našiel ježka začal veľmi stekat a chytil ho do papule musela som kričať aby ho pustil keď ho po 4 minútach cca pustil zobrala som ho na terasu bol cely od pychliacov od ježka. Všetky som mu ich po vyberala úplne bol hotový aj plakal keďze hi mal v papuli chcela som mu otvoriť papulu a kuknúť ci náhodou to nemá v zuboch alebo niekde vnútri zapichnute ale podarilo sa my len troska otvoriť asi ho to bolelo neviem. Bojím sa aby to nemal zapichnute niekde ďalej v hrdle. Chcela som ísť a snim na pohotovosť ale v leviciach pohotovosť pre zvieratá není je zatvorená. Tak som ho zavrela do volieri. Prosím Vás poraďte my co by som mala robiť ci nedostane od ježka nejakú chorobu. Možnáze to nemá ani zapichnute v hrdle neviem neknucal vôbec ale neviem co ďalej neviete my povedať ci ježkovia neprinášajú nejaké choroby alebo niečo co sú pre psy zle? Za odpoveď vopred ďakujem

sandokaan

Hej, mňa nebavia témy o chudnuti, o silikonoch, o skraslovani, o možnom otehotneni, témy typu Muzi ake ženy sa vám páčia, témy Nechal ma, Podviedol ma, prečoo, temy Som pekná? Témy Chcem sa zabiť lebo sa mi zlomil neht, témy On je hajzel/ Ona je zlatokopka , a čo teraz, tie o zvieratach su aspoň o niečom a nie o blablabla.

Voso

Témy o zvieratkách mi nevadia, skôr mi vadia témy o chudnutí. Skôr im by som dal samostatnú miestnosť! Veď to je samé
- poďme chudnúť, už naozaj -
- kto bude chudnúť zo mnou? -
A fúrt to isté dookola. Dotyčný povie, ako to nejde, ako sa snaží, a keď vypíše svoj jedálniček, tak 20 ľudí napíše, že sa stravuje zle..
Ja viem, je to užitočné pre ľudí a teší ma, že majú záujem, no dal by som im miestnosť.

Týmto chcem poukázať na to, že každému sa pozdáva niečo iné.

lochness

podla mna su temy o zvieratach fajn, sama mam psika a sem tam zbadam nieco co si precitam lebo sa to moze tykat aj jeho... ale fakt netreba prispievat do kazdej jednej temy ked do nej clovek nic nove neprinasa, ked tu danu radu dali uz piati ludia :) potreba vyjadrit svoj nazor je silna ale niekedy sa treba ovladnut :))

inak, ak vam vadia reklamy, nainstalujte si do prehliadaca doplnok AdBlock a mate po probleme (mne to na Chrome funguje ako hodinky)

lost

tak isto ako osraty balkon od holubov :D

ale nieco pravdy na tych bakteriach od domaceho zvierata bude..

i ked, zaujimalo by ma, ako je to v pripade, ak je mlady pes s extremne mladym clovekom, tj, ihned po narodeni (resp, ked sa moze dostat domov), popripade vychovavat dieta v prostredi, kde su uz teito psie (nie macacie) bakterie poriadne rozmetane po celom byte..

nevyvinie su detska imunita nieco proti tomuto, a nasledne v dospelosti bude na tom lepsie ako ten, co sa prvy krat so psom stretol v 20-30 ?

xdanielax

na druhu stranu male deti, kt. vyrastaju v spolocnosti psika su odolnejsie voci bakteriam.

nemaly vyznam ma aj vplyv zvierata na celkovu fyzicku i psychicku pohodu cloveka.