Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odkedy je toto forum o zvieratach???

Jessi_1111

Ale no tak, Laurina22, predstav si, že by to bola tvoja korytnačka. Proste je táto časť aj pre zvieratká, takže sú OK. A admini to väčšinou odstránia, ak to niekto nahlási, čo nepochopím.

lost

Tak dajte navrh na adminov, nech sa daju iste temy "skryt" pre registrovanych ludi :)

To mas uz tak - vyvoj/postup, skor ci neskor pride zmena, na kazdom fore..

Existuju fora, kde nie je absolutne ziadna reklama, ale clensky poplatok je (od) 20eur vyssie na rok napriklad..

Emil.co.se.nemyl

Ja nemám nič proti zvírencom, ale tak mohli im vyhradiť zvlášť sekciu, ako je napr. "témy nesúvisiace.." a psíčkari a mačičkári mohli mať miestnosť len pre seba ;)

Blondula

:DDD Laurina22 .... aj ja som nakukla po dlhom case a pozeram,ze zase nejake zmeny su tu :D len sa neviem zbavit tej prid*banej reklamy "wow" od "orindzu" :D furt sa mi to zapina na pol displeja a to mam maly notebook,takze prt vidim :DDD

dazdovka666

Preco nie, ako tu uz niekto povedal, je to forum o ZDRAVI, tak preco nie aj o zdravi zvierat. Kto nechce, nech temy necita. Nemyslim si, ze problematika zdravia zvierat je "hlupost", pise sa tu o daleko vacsich kravinach.
poldecak, to bolo dobre s tymi detskymi prdikmi :D tiez s tym suhlasim a ked vidim podobnu temu, tiez ju necitam, ale zato sa nestazujem, preco sa tu pise o hovadinach... Nech si ktokolvek cita a pise, co chce.

poldecak

témy o hlúpostiach? a témy o detských prdíkoch nie sú hlúposť? sto ľudí sto chutí a nikto vám nekáže otvárať témy ktoré vás nezaujímajú.

xdanielax

jessi_1111 - nechapem preco citis potrebu sa vyjadrovat aspon jednym (zbytocnym) slovom ku VSETKYM temam o zvieratach. Ked uz napr. xy ludi pred tebou napise, nech ide k veterinarov... a napises to aj ty. Skludni hormon, chapem ze sa asi nudis ale nemusime o tom vediet vsetci.