Šteňa maltezáka mini

Príspevok v téme: Šteňa maltezáka mini
Annie.S

ahojte, včera som dostala šteňa, sučku, maltezáka mini,.. pozerala som na nete rôzne rady, ako ju začať učiť novemu prostrediu,ale má to chybu. nikde nepíšu kedy začať s cvičením, a navyše má ešte len 6 týždňov. je maličká, a stále len spí . myslím že ešte mala ostať pri matke, ale nevedela som , že ju dostanem. a ešte, kedy približne by som ju mohla aspoň opláchnuť ? alebo okúpať,? a ako maltezáci zvyknú, slzia im oči, a potom maju taku hnedu srsť pod očami od sĺz. ako ju vyčistiť..? čítala som, že sa to dá, ale nepísali ako..prosím poraďte, je to náš prvý psík vo vnútri. ďakujem

Naja85

V tejto diskusii sa budem znova opakovat-mini maltezak neexistuje! Je to len vymysel mnozitelov, ktori mnozia nekvalitne jedince, casto s podvahou, ktore sa ledva podobaju na maltezakov. Clovek si to kupi, lebo chce mini maltezaka(mini civavu,mini yorka, mini, mini.......), vyrastie mu z toho nieco, co ma od standardu daneho plemena podla FCI daleko, je to chorlave, nema to kvalitnu srst, je to take neduzivo vyzerajuce, ale stoji to len 50 eut, ta nekup to, ne?!(nerozumiem uvazovaniu niektorich ludi-lacno kupi, ale u veta to tolkokrat potom preplati-no nahlavu).
maltezsky-psik.hafici.cz

Ak chces vediet, aky velky vyrastie maltezsky pinc, navstiv kvalitnu chovnu stanicu so psami s PP-urcite ti radi odpovedia na tvoje otazky, ak mas o dane plemeno(ale nie o jeho napodobeninu) vazny zaujem. Ak chces vsak mini maltezaka, popozeraj si utulky, urcite ho tam najdes(a aj mini civavy, mini pince, mini/maxi yorky atd.=dial mnozitelov)

Kikkuš

Chcem sa spytat o maltezakovi, či je lepsi pes alebo fenka. Citala som že psy viac stekaju sú viac agresívny atd. A fenky su viac lenivejsie ale pritulne.
Tak či mate nejake vy skusenosti so psami/fenkami maltezaka.

TinaM

:D trosku od veci, ale musim sa pochvalit. My sme nasho jazvecika naucili podavat labku (trvalo mu to dokopy asi 25 minut-nie vkuse, kym to bolo tak na 90%).
Cize suhlasim, kazdy pes sa da vycvicit, ak clovek vie, ako na to.

Deria

Ani jeden pes nie je sprosty. Kazdy sa nauci vselico, zalezi len na tvojom pristupe k nemu. Precitaj si nieco o vycviku steniat, na nete je tiez toho iste dost. A hlavne si prestuduj o psoch vsetko uz teraz a nie, az ked ho budes mat. Je to dolezite,vyhnes sa tak mnohym nepríjemnostiam a psikovi tym tiez pomozes.

Nikola.H

Ahojte. Chcela by som poradiť...
Chcem mať izbového psa a rozhodujem sa nad maltezákom a yorkshiromm, ale viac chcem maltezáka. Ktorý pes je lepší, čo sa týka učenia ( či sa ťažko učí ) a celkovo.

Alexandra11

Chcela by som sa opytat, mam zaujem zaobstarat si mini maltezacika, ale chcela by som vediet, ako to je s tym plznutim..teda ci plzne a ak ano, ci sa to neda nejak potlacit (nejakym samponom alebo granulkami). :)