prečo musím trpieť?

.miko

Alapka ja ta znam z takychto diskusii o SF skusim na tu stranku kuk a uvidím co dalej............................................e velina skusim to vyslusať a potom ti sem napíšem...ďakujem......

evelina

ja som počula o takej finte pri slzení ak niečo dojímavé rozprávaš, že má človek stiahnut svaly na zadku, možno by to fungovalo aj na červenanie, na to slzeni to funguje 1oo% LEBO VRAJ SA PRESTANEš SúSTREDIť NA TO čO TI robí problém, tak neviem ale za pokus to stojí

alpaka

www.sociofobik.tym.sk
skus tu, zatial sem sice vela ludi nechodi, ale bolo by lepsie mat pokope co kto zazil a kto sa ako vysporiadal so svojimi problemami.ja som tiez SF, a je mi stale lepsie a ked teraz nad tym rozmyslam zas som sa dost dlho necervenala.fazy sa predlzuju. verim, ze kazdy sa moze z toho dostat, jasne ze nie hned, ale casom. a snad si ho trochu na seba najdes, ked uz sa tak dlho trapis.

.miko

dochodko prave ze som zenatý mam rodinu vsetci to vedia..doma ani nie malokedy..hlavne v praci..ani na ulici ked som sam ale uz v obchode ked sa nieco vyskytne co nema prísť tak vtedy taka necakana situacia...bojím sa aj ozvať na niečo..isť reklamovať a tak ..

dochodko

Podľa toho čo si písal, si asi slobodný? A máš nejakých priateľov? ak týto vedia o tom_že sa červenáš a im to nevadí, tak je to v pohode. Alebo sa červenáš v kuse?
Predsa keď ideš po meste tak nemáš príčinu sa červenať,iba ak by ti bolo teplo. Alebo je to v tebe už tak zakorenené, že si myslíš, že sa červenáš a pritom to nie je pravda. Nemysli stále na to, vypni mozog,- som v pohode. Ak si v robote a rozprávaš sa s kolegami, ktorých predpokladám poznáš, tiež sa červenáš? Alebo ak rozprávaš s niekym telefonom, tiež sa červenáš ? To znamená, že asi sa stále nečervenáš. Kedy a v akých situáciách?

.miko

katarinka a dochodko ja uz vsetko skusal aj k psychologicke chodil chvilu som sebavedomy ale o chvilu to praskne a ide to ako lavina a tie ksichty potom co na mna pozeraju casto je to aj im trapne radsej pozeraju inam ako na mna.. nebaví ma to casto preto myslím na to najhorsie.

dochodko

To si len ty namyšľaš, že sa na teba pozerajú, pretože vieš to tom, že sa červenáš, tak to pripisuješ tomu, že kvôli tomu sa na teba popzerajú. Čo ak sa pozerajú kvôli tomu, že si fešák a pod. Je to normálne, že keď niedke vojdeš, že sa ľudia pozrú na príchodiaceho, tak si nenamýšľaj to, že sa pozerajú na teba kvôli červenaniu sa.
Ak ti to vadí, že sa pozerajú, tak zameraj svoju pozornosť neutrálne, to znamená, že sa nepozeraj na nich, či náhodou sa na teba nepozerajú. A zasa si v tom, že ......