ahojte, mávam stále problémy s menštruáciou, mešká mi aj týždne, no do nedávna som brala hak, teraz už neberiem, pred 2 týždnami sme boli naposledy spolu s priateľom, a po piatich dnoch som si spravila test, ktorý bol negat., no menzes ešte stále neprišiel.viete mi poradiť po koľkých dnoch sa môže robiť test?
chceme mať bábo, no momentálne to neprichádza do úvahy, nakoľko beriem lieky aj Ad.dakujem za rady
Tehotenský test
prosím vás ja som sa chcela spytat ....mala som s partnerom sex a použili sme ochranu prezervatívom ale počas sexu mi zostal ešte pred jeho vyvrcholením v pošve..... chcela som sa spýtat či vožem zostat tehotná ked to bolo počas mojich plodných dní....DAKUJEM
a kramy uff az 17...vjes a to je dlho cakat dovtedy
winki tak dakujem moc:) uff ale pre istotu si ho spravim asik v utorok abo tak :P az nestresujem ..tak aj tak moc dakujem :P
po akej dobe si mozem spravit test..kd sa mi stalo ze praskol kondom....ale partner bol az pooo 6 alebo kolko minutach ked som ho ja dorabala pls rychlu odpoved
dobry den, prosim poradte mi. bola som u lekara pretoze mi meskala menstruacia a mala som aj priznaky, ruzovy vytok atd. a Dr mi ukazal na vysetreni ciernu dutinku ako mozna zacinajuca gravidita..no ja som vcera dostala menstruaciu a pocula som ze mozem ju dostat a byt tehotna.mam aj take bolesti ako cez menzes.chcem si spravit este tehot. test redtym ako pojdem na krv k Dr.len neviem ci si ho mozem robit aj ked menstruujem.dakujem.prosim poradte mi niekto
Najistejšie to bude o 9 mesiacov.
stastna, pockaj par mesiacov a potom to bude mozno viditelne.....
ahojte poradte ako zistim ze som tehotna bez doktora a testu???????????????????????
ako su testy, ktore vraj dokazu potvrdit alebo vyvratit tehotenstvo uz na 5.den po oplodneni(co som sa docitala, tak najcitlivejsie su vraj rapiclear)..ja som si uz par krat testy robila, rozne znacky, ale vzdy som si ich robila v case, kedy mi meskala menstruacia..moze Ti ukazat spravne aj skor, ale tu myslim plati, ze cim neskor si ho urobis, tym presnejsie ukaze..