ahojte, mávam stále problémy s menštruáciou, mešká mi aj týždne, no do nedávna som brala hak, teraz už neberiem, pred 2 týždnami sme boli naposledy spolu s priateľom, a po piatich dnoch som si spravila test, ktorý bol negat., no menzes ešte stále neprišiel.viete mi poradiť po koľkých dnoch sa môže robiť test?
chceme mať bábo, no momentálne to neprichádza do úvahy, nakoľko beriem lieky aj Ad.dakujem za rady
Tehotenský test
Isabella dobre dam vediet a nebude to skoro si ho urobit?
ano, uz mozes kludne skusit, drzim palce, daj vediet ako to dopadlo
Isabella dakujem pekne nom planovane nieje ale mne to nevadi a takze si mozem kludne urobit aby som vedela ncom sim ano?takze dakujem za radu zajtra skusim a uvidim ako to dopadne este raz dakujem
dadulka, test si uz mozes kludne urobit, niektore zeny mavaju nevolnosti skor a niektore neskor a ine zasa vobec, podla toho co pises tehotna asi budes, ale neboj sa, to bude ok, nejak to preskaces aj keby to nebolo zrovna zelane tehotenstvo
ahojte chcela by som sa spytat kedy mozem pouzit tehotensky test.Kramy mi meskaju 2 dni a mam nevolnosti ale nie len rano ale po cely den a este zopar priznakov a tak neviem kedy ho pouzit mozete mi poradite lebo som nervozna z toho vsetkeho. Vopred dakujem za odpovede
Ahojte.. chcela by som sa spýtať, pred mesiacom som prestala brať antikoncepciu, nakoľko som vynechala dve tabletky, dostavila sa skôr a doktor mi povedal, že mám prestať užívať, kým sa nedostaví ďalšia. Od vtedy máme nechránený pohlavný styk, teraz mi tretí deň mešká menštruácia, neviem či so stresov, alebo čo. Kedy môžem robiť tehotenský test aby som si bola na istom? Je možné že som v tom, už po mesiaci?
neverim, ze po 5 dnoch po styku moze test ukazat vysledok, pretoze HCG sa zacne vylucovat az po uhniezdeni vajicka a to trva cca 7 dni. najprv asi 4 dni putuje do maternice a potom tam asi 3 dni plava a az potom sa uhniezdi
vcera som mala sex s priatelom, pouzili sme ochranu, on sa spravil az ked bol zo mna von. ale potom si ju dal dole a lezali sme na sebe, bez styku. neskor som si vsimla, ze sa pri tom na mna dostali zvysky semena. je mozne ze by som otehotnela takymto sposobom? (som 5 dni pred menstruaciou)