môj pes ma sklamal

Príspevok v téme: môj pes ma sklamal
LauraP

Mám 6 rokov nemeckého ovčiaka, neviem čo mu je ale za posledné dva týždne sa správa veľmi zvláštne. Čo nás veľmi prekvapilo a zarazilo že pohrýzol manžela a potom aj mňa. Manžel ho išiel pohladkať ale predtým hladkal susedovho nového psíka tak neviem vysvetľujeme si to tak že asi cítil ten pach a preto zaútočil/ pohrýzol ho do ruky/ zvykneme ho pri parkovaní auta do garáže uviazať na to je zvyknutý, ale mňa pri odvazovaní chytil do ruky, potom o dva dni keď som ho chcela uviazať bežala okolo mačka ale on zavrčal na mňa tak som už nemala odvahu. Odvtedy sa správa striedavo je kľudný ale niekedy zazerá. Podotýkam že bol pokojnej povahy, poslúchal na povel keď sme ho chceli uviazať dokonca keď videl auto sám išiel na miesto, ale teraz akoby trucoval a hneval sa na nás, veľmi ma to mrzí, lebo fakt starostlivosť má výbornú, je voľne pustený, pravidelná vyvážená strava, venovali sme sa mu všetci členovia rodinya teraz takto sa zachoval,po porade s veterinárom ktorý mi povedal že sa cíti niečím ohrozený a preto takto reaguje to dáva zmysel, lebo susedia mali nového psíka / už ho nemajú zahynul/ a že mohol žiarliť , vraj je to psychika a máme ho sledovať a byť k nemu pozorný. No tak áno len ako mu znovu dôverovať. Nemá niekto skúsenosti ďakujem

ofeijwhpjd

poslúchajte veterinára, určite sa to nejako urovná a hlavne dajte vedieť ako ste dopadli...a čo vám ten psík zrobil?? boli ste aj u lekára?? je očkovaný vôbec proti besnotee??

Jfokjwdhs

No a čo ? Je to predsa normálne, aj mňa môj kocúrik sklamal keď sa mi stratil...:'-( .....a prekvapil ma keď sa vrátil....:D

arman

Nechapem, ako ta moze pes "sklamat".
Iba homo sapiens je na celej planete taky sprosty, ze si navzajom pletie do zivota same ocakavania, ktore ho potom zakonite sklamavaju, ale ked to robi este aj smerom k zvieratam, tak to je uz co povedat. :-)