Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Byvanie 65m od zeleznicnej trati

0vecka

2 MaoamKracher este pred par mesaicmi bol nezamestnany a potom robil nieco v hoteli na recepcii ... tiez nechapem odkial na to ma ...

MaoamKracher

0vecka: to sa mi nezda, byva sam, teda zrejme plati prenajom+energie, stravu, poistky, pokial viem, ma auto a vela jazdi, cize benzin bude mesacne dost vysoka polozka, ako nechcem sa k tomu velmi vyjadrovat, lebo nepoznam situaciu, ale hrubo pocitane, ako by to zvladol nezamestnany clovek zo slovenskych davok? Bez ineho prijmu sotva, to logika neda.
Skor by nezamestnany zil u rodicov a bol rad, ze je rad a z tych davok pokryl tak pausal na mobil a nejaku kavu v meste, nie?

0vecka

2 lost ja suhlasim... lebo na to ze si nezamestnany sa ti zije az velmi dobre a nemas zrejme az taku snahu nieco zmenit...

MaoamKracher

Lost, deadline 1 rok, co za ten rok chces na SVK robit, teda neviem, co robis teraz, aku mas pracu, ale rok je v tvojom veku dlha doba :-).

MaoamKracher

Lost, neviem,uvidime :-). Ak ti to do 23 roku zivota vyhovovalo, tak som si nie ista, lebo za normalnych okolnosti, ak si iny, ako tvoje okolie, by ti to nevyhovovalo uz hodne dlho a nie az zrazu v 23.
To neber v zlom, ale viem to podla seba aj inych, ktori odisli, ze urobili vsetko pre to, aby tomu tak bolo co mozno najskor, väcsinou hned po skole, mnohi uz hned po maturite.
Ja mat teraz 23 a terajsie moznosti vramci EU za predpokladu, ze by som bola zdravy mlady clovek, tak idem do zahranicia v prvom rade studovat. A potom po studiu s ich diplomom sa tam uchadzat o pracu.

No a k tomu co si napisal, o kamosovi, tak vies, nech sa nikto nehneva, ale ak niekto v 30-ke este trci doma u mamky, nie je fyzicky ani psychicky invalidny, teda beriem teraz normalneho, zdraveho mladeho cloveka, je to hanba. Jednoducho jemu to najskor velmi velmi vyhovuje. To je cele.

lost

no len tak orientacne som myslel :D
lebo dom sa sklada z materialu a prace, material moze byt rovnaky, ale praca o nieco vyssia (ak nezozeniem slovakov :D ) a pozemok zalezi od lokality, mozno trochu vyssie ako u nas :)
nechcelo sa mi to pozerat, lebo aj tak by som to teraz neriesil :)
no len viem ze postavit dom pri hainburgu tu blizko BA v rakusku je lanejsie ako na slovensku v senci napriklad a to je uz rozdiel :)

'Navyse, ked si si vlastnymi rukami nieco vybudoval, tak si vies vazit aj to, co si vybudoval iny clovek a je ti jasne, ze mu to do lona nespadlo'

presne toto nechape ten typ ludi co som opisoval :D

ale co uz, asi si fakt musim dat nejaky deadline limit, napr 1 rok a ze za ten cas sa rozhodnut co dalej :D

ono da sa prezit aj na slovensku, preocc nie, lenze.. myslim ze je to nezdrave pre psychicke a mozno aj fyzicke zdravie cely den hundrat a nadavat na krajinu :D preto fakt lepsi ten odchod asi :)))

haha a pri najhorsom sa vratim :D (ale pri mojej povahe, spravim aj nemozne aby sa tak nestalo :))) )

MaoamKracher

Lost, ale tu konci moja dobrosrdecnost. Nebud lenivy a zozen si prosim ceny nehnutelnosti sam, ok? ;DD

Nemecko je tak velke, cojaviem, kde ty chces kupovat dom? A chces ho ty, nie ja :D. Takze 'sei nicht faul'.

To co si pisal, je vec mentality. Tu sa kazdy stara hlavne o seba a druhych velmi neriesi. Navyse, ked si si vlastnymi rukami nieco vybudoval, tak si vies vazit aj to, co si vybudoval iny clovek a je ti jasne, ze mu to do lona nespadlo. I ked aj tu su taki, co podedili alebo vyrastli v bohatom dome, ale nie je taky zdaleka kazdy.

lost

MaoamKracher

presne tak :)

ked tu hovorim kamosovi, co ma 30 a zije s rodicmi, ze zijem sam, tak na mna cumi ze "coo? ktoru banku si vykradol?" :)
aj ked ja sa na neho nepozeram ako na podradneho cloveka a vobec mi nenapada ze som nieco viac ako on, mne je to tak jedno, ci je niekto v 45 s mamou, alebo v 15 vo vlastnej vile alá justin beiber.. ale neznasam ak sa niekto pozera ze "wow" a neda mu to pokoj :D naco je potom cloveku vlastne byvanie? ked ani kamosov nemoze pozvat? :) to iste s autom, alebo obycajnym bicyklom.. to je ta kriza asi fakt na vrchole, alebo fakt zle :) i ked ide to nejak nenapadne na ludi..

ale to, ze som prakticky ani raz nebol na pive (metafora na to, ze som neminal na blbosti), to uz nevidi, to "krv a pot" :D

UK je tiez fajn, ale tam maju vsetko obratene :D napr aj cesty :)) teda len :) tazko povedat, ale podla mna neexistuje idealna krajina :) inak by sa zrutila, ze by sa tam kazdy chcel dostat :)

paci sa mi idea USA, - sloboda a velka krajina, tj. mozem si cestovat cez hranice bez strachu, ze mi zabavia svajciarsky nozik napr, plus sloboda ze si kupim akukolvek strelnu zbran v supermarkete :D sice neviem na co by mi to bolo, ale ide o princip.. lenze sa mi v USA nepaci, ze sa im to asi zacina vymykat spod kontroly.. (asi cely system, celkom dost divoky zivotny styl atd), alebo australia :) tam sa mi paci ta divocina a tiez velmi velky priestor..

a co stoji dom v DE? viac ako na SK, ci plus minus rovnako? :)