Mám 12 rokov a nemám žiadne prsia :( Mne to ani tak nevadí že nemám prsia ale v triede majú všetky baby prsia aj ked ich nemajú nejaké mega ale majú aspoň nejaké .. Cítim sa veľmi trápne keď nemám prsia,, Som v 6.triede a už aj piatačky majú väčšie prsia ako ja..Je to dosť ťažké na psychyku. Každý deň keď prídem do triedy cítim sa trápne a chaLani si zo mna robia srandu že mám malé prsia a ponižujú ma :( A dúfam že teraz cez leto mi aspoň trochu narastú .. Ale mám další problém, že keď mi narastú ako to povedať mame? Veľmi sa hanbím jej to povedať a už teraz nad tým rozmýšľam... Keby ste mi niektorá poradili bola by som veľmi vďačná :)
Nemám žiadne prsia :(
probuh, naco jej tu pisete tieto duchaplne veci? Tym jej absolutne nepomozete...Nevie si selektovat vlastne nazory a postoje, nebude to vediet urobit ani s tymi nasimi...
Anonim, neboj sa porozpravat s maminou. Urcite vyzerala v tvojom veku presne tak, ako ty.
bud rada ze nie si ako dojka.Velke prsia su na obtiaz.A urcite ti este podrastu.
existuje, len zijes vo vlastnom prijebanom svete
V dnešnej dobe žiadne dectvo neexistuje ak ste si nahodou ešte nevšimli
ahaha, koho zaujima vase detstvo, vase detstvo uz neexistuje.
Anonimka, jednoducho nemas prsia. Nic s tym neurobis. Uvedom si to.
alenka, máš pravdu, ale som zvedavá, ak raz budem mať ja deti, tak v koľkých rokoch budú riešiť takého veci.. v 10tich? menej? :-D hranica ide stále nižšie a nižšie :-D
Deaa, ja tomu uplne rozumiem, tiez som si riadne "kusla do jazyka", aby som tu nenapisala cosi, co by jej este viac ublizilo. Kym sme my behali po vonku ako dive a jedli chleba s maslom, dnesne deti riesia to, ci su v 12 dostatocne vyvinute. Ale takto to bude vzdy...Mne starka ako malej vravievala, aki boli oni a aki sme my. A toto iste robim aj ja teraz....Porovnavam aki sme boli my a ake su deti dnes :)
nic si z toho nerob mame to mozes normalne povedat a po lete by si si mohla kupit taku mensie pusapku mozno pomoze :D ale najlepsie by bolo sa na to vykaslat mas iba 12 narastu neboj :D
alenka, ale keby mala dajme tomu 15, 16 tak dobre, je vo veku že sa chce páčiť a tak, ale 12 ročné? porovnáva sa so spolužiačkami kt. majú na hrudníku akurát tak gombíky, viem že nereagujem príjemne, ale na takýto príspevok mi ani nedá napísať niečo rozumné
Deaaa, ja v jej veku som si ani nevsimla, ci dake prsia mam alebo nie... :D Bolo mi to totalne ukradnute a take som bolo hrde na vsetko, co som dosiahla, ze to "prechcilo" vsetko, co som nemala :) Ale treba brat do uvahy, ake dnesne deti su...Su neskutocne, tak ako pises, nevyrovnane...Su totalne odlisne, ako sme boli my. CHod do temy sexulogia a zistis, ze 12 rocne maju normalne uz sex! Tieto deti maju velke problemy s ucenim, napisat sloh, v ktorom opisu svoje pocity je pre nich nocna mora...Nemaju ziadne plany, zaujima ich hlavne co si kto pridal nove na FB...Takze preto bohuzial riesia taketo veci. O cosi nizsie mas temu, kde sa dievcatko chce zabit, ale ked si precitas tu temu, ani nevies preco...Taketo to dnes je