Nemám žiadne prsia :(

Príspevok v téme: Nemám žiadne prsia :(
Anonim

Mám 12 rokov a nemám žiadne prsia :( Mne to ani tak nevadí že nemám prsia ale v triede majú všetky baby prsia aj ked ich nemajú nejaké mega ale majú aspoň nejaké .. Cítim sa veľmi trápne keď nemám prsia,, Som v 6.triede a už aj piatačky majú väčšie prsia ako ja..Je to dosť ťažké na psychyku. Každý deň keď prídem do triedy cítim sa trápne a chaLani si zo mna robia srandu že mám malé prsia a ponižujú ma :( A dúfam že teraz cez leto mi aspoň trochu narastú .. Ale mám další problém, že keď mi narastú ako to povedať mame? Veľmi sa hanbím jej to povedať a už teraz nad tým rozmýšľam... Keby ste mi niektorá poradili bola by som veľmi vďačná :)

Deaaa

omg, máš 12! ja nechápem ako dievčatá v tvojom veku môžu byť také hlúpe, nevyrovnané atď. ja v tvojom veku som si užívala život, žiadne starosti ale čo tie decká teraz robia... smutné

alenka_maxova

no... :) Nam dospelakom sa bude asi lahko pisat, aby si sa sustredila na dolezitejsie veci....no skusim ti nieco poradit. Keby som sa ocitla v tvojej kozi, vies co by som urobila? Spravala by som sa tak, aby chalani nemali sancu premyslat nad mojimi prsiami, ale nad tym aka som mila, vzdy usmiata s dobrou naladou, inteligetna. Vies, mozno sa to zda len tebe, ze vsetci riesia velkost prs, ale nie je to celkom tak. Mozno si len ty sama tym tak zaujata. A ak sa aj stane, ze sa ti nebodaj niekto posmieva, dosiroka sa usmej na toho cloveka a povedz mu, ze ti nesiaha ani po clenky. Ani si nevies predstavit, ako vykolajis niektorych ludi, ked sa na ich posmesky len krasne usmejes a pomyslis si svoje :) V tvojom veku mi tato vec fungovala dokonale. Vyskusaj to :) Inak, ak mate v skole psychologicku, urcite za nou zajdi a porozpravaj sa s nou. Alebo kludne aj s maminou, ak mas s nou dobry vztah :)

m,mlk

Keď človek číta niektoré témy, nevie, či sa smiať alebo plakať. neuraz sa, ale táto Téma patrí tiež medzi také.
si ešte mladučká, deti v tvojom veku majú občas nestabilnú psychiku, tak nebudem zlá.
Moja rada: Prečítaj si nejaké knižky o sebavedomí, maj sa rada, váž si, že si zdravá, smej sa, uč sa, zabávaj sa, teš sa zo života, netráp sa nad rečami ostatných. Užívaj si detstvo. Ok?