DzanaFX, aj ja mam PCO a k tomu endometriozu, nevesaj hlavu, ak mas nadvahu, tak skus schudnut, to casto odstrani problem so syndromom PCO. Mne tiez vynechavala menstruacia cca 3 mesiace. Schudla som 30 kg, na optimalnu hmotnost a aj sa mi podarilo otehotniet, ale nedopadlo to dobre :(. Teraz sa snazime znovu, musela som po potrate podsrupit kyretaz a po nej operaciu endometrickej cysty, ktora sa tiez skomplikovala a bola som operovana 2 krat v priebehu 3 dni. Takze nevesaj hlavu, su tu baby co maju este vacsie problemy... Neviem teda ci uz chces otehotniet, ale nie som si ista ci antikoncepcia pomoze, moze ale aj nemusi... Posledny rok som sa naucila, ze je najlepsie vziat to do svojich ruk... V prvom rade odporucam upravit hmotnost na optimum a mozno sa podari zazrak, tak ako sa stal mne. I ked netrval dlho, dakujem aj za to malo... Dava mi to nadej, ze ked sa podarilo raz, podari sa aj druhy... Len to chce cas... Drzim palce... Ja som brala antikoncepciu, tiez najma kvoli zdravotnym problemom, ale nakoniec som zistila, ze mi to sposobuje viac problemov a uz nikdy ju brat nechcem...