Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

agon

mne už piska v uchu 10 rokov. uživala som kadejake lieky a nic nepomohlo, len s tym žiť. najhoršie je to, ked je ticho. uz zle počujem a stava sa mi, ze rozumiem ine slova ako boli povedane, tym sa zmeni vyznam slov a ja na nieco ine odpovedam.

tulik

Fleuretta,ja mam podobne problemy ako ty,uz od jesene min.roku mi piska v usiach,kaslem a tecu mi hlieny..v maji min.roku som prechodila zapal dutin,tak mozno to mam z toho,fakt neviem..ale to piskanie je vazne velmi neprijemne,absolvovala som vela vysetreni na neurologickom,ocnom,usnom,krcom,vsetko je kvazi v poriadku, akurat mi zistili prekonanu infekcnu mononukleozu,a mam mierne zvysene ASLO, skusim si este vycistit pecen a snad to prejde,lebo velmi ma to trapi...

mira

Pískanie v uchu je signál, že je problém s pečeňou. Teraz na jar je pečeň aktívnejšia, tak jej aspoň teraz uľahči prácu a zdrž sa mäsa a obmedz cukor. Pôst našich predkov vychádzal z tisícročných skúseností. A jedz zelené zeleniny a kvasené nepresolené. Tiež obličky asi nepracujú korektne.
Utlmovanie kvapkami a pod. je len klamanie samej seba.

ms2

zdravim,od pondelka mam v pravom uchu zalahnute a neprijemny sum,obvodna mi dala strafik ale nepomohlo,z lekarne mam kvapky BUROW,davam si ich pravidelne,ale zatial ziadna zmena,poradte mi nieco,uz mi ten sum ide na nervy.dakujem

zelenoočko

mne tiež začalo pískanie v ušoch a najhoršie je to v noci a v tichu...mám nizky tlak, chrbticu v tahu, a už ma to rozčuluje lebo neviem z čoho to je ale kamarátka to tiež mala a jej dali Betaserc na to...ahoj