Dobrý deň,chcem sa spýtať trpím socialnou fobiou a panickou poruchou som uz 4 mesiace PN,moj stav je stale neuspokojivy bojim sa vychadzat z domu,ist medzi ludi atd.doteraz som mala na odporucanie psychiatricky neobmedzene vychadzky,lebo vraj len cvikom sa z toho dostanem a pred tyzdnom som bola u praktickej lekarky,kt.mi neobmedzene vychadzky zrusila na podnet posudkoveho lekara.Mám nárok pri tychto diagnozach na neobmedzene vychadzky????Von vychadzam zatial len v sprievode s manzelom,kt,pracuje do 16.hod a to uz mam po vychadzkach.Možete mi prosim poradit kto ma s tymto skusenosti???
Výchadzky počas PN
Vychádzky v prírode určite prispejú viac ako sedieť sam doma medzi štyrmi stenami.,
Clovek s depresiou dokaze velmi lahko prist o priatelov. Tito ludia sa praveze izoluju od spolocnosti, a to, ze chce ist von je len dobre. Vychadzky mas stanovene v presnom case a ist von len vtedy, ked to mas napisane na nejakom papieri nie je bohvieco. Ak by tie vychadzky mala neobmedzene, tak by to malo mnoho vyhod a urcite by jej pomohlo to, ze nie je viazana na nejaky cas.
za priatelov si kazdy moze sam, ale o tom to nie je. Chcela som vediet, odkial trva cesta do potravin a naspat viac ako 4 hodiny. Ani zdravy clovek nema potrebu chodit medzi ludi viac ako 4 hodiny denne.
Ludmila, aj nabuduce. :)
nevravela som ze nesu v kuse vychadzky a ajke dakujem za pochopenie
Phoenicopter, Ludmila ma psychicke problemy a ak chce chodit do spolocnosti, tak je to len dobre. Nie kazdy ma stastie na dobrych pribuznych a priatelov. Ak jej tak zavidis, tak si to s nou vymen. Urcite sa potesi.
Co tak pribuzni a priatelia? No a kde tu na malom Slovensku je taka diera, ze sa nestihnes za 4 hodiny vratit z nakupu potravin?!
jaj, no ak si na tom tak dobre, ze mozes veselo chodit po nakupoch, tak ti ani PNku netreba...