Život je príliš krásny na to, aby sme ho prespali

Príspevok v téme: Život je príliš krásny na to, aby sme ho prespali
Meretseger

Ľudia, copak máte úplne všetci depku? Nikto sa netešíte zo života? Pozeárm tu na názvy tém; v istej HPO skupine čítam o problémoch, ktoré som predtým riešila i ja a teraz sú mi akosi cudzie; chystám sa pozrieť si film Veronika sa rozhodla zomrieť; a aj tak ma nič neodrádza od presvedčenia, že život je tak krásne na hovno... :D
Keep smiling or don't worry, be happy! :)
(Neviem, čo som chcela touto témo povedať, ale skutočne, uvedomili ste si niekedy, koľko depiek, ktoré máte, by ste vôbec nemuseli mať?

Meretseger

arman, kurňa, vieš, koľko utrpenia som zažila? A som nehorázne rada, že momentálne na sebe nepociťujem následky všetkého, že sa nenenávidím, nechcem zabiť, nechcem zabiť všetkých naokolo, neľutujem sa, neľutujem okolie, že ma musí trpeiť a tak podobne... A už dávno som sa naučila, že pekné chvíle ti život predkladá len preto, aby ťa mohol vzápätí tvrdšie zraziť na kolená.
But whatever, I don't care :P
Rost, ja ani náhodou nie som chrnociký optimista, som, povedzme, realistický pesimista, iba momentálne som v príliš dobrej nálade na to, aby to bolo na mne vidno :D
No pokojne! Moj mail je: hranolka1111@azet.sk
Šejla: Vtáky mi tu serú na hlavu, ale je odtiaľto naozaj bohovský výhľad na údolie tam dole zvané Život :D Mávam vám, a pokiaľ sem niekto za mnou vyleziete, na túto horu, tak sa hláste, podám vám ruku, však často sa odtiaľto padá rovno pred dosiahnutím cieľa!
Nádej-012: Howgh. Indeed, indeed.

Nadej-012

Svetovou odbornou tlačou prebehla odborná informácia, ktorá potvrdzuje správnosť 35-ročného výskumu Dr. J.K. Tento výskum sa zaoberal úlohou vody v ľudskom tele.
Už 12 rokov úspešne lieči ľudí zo všetkých chorôb. Táto informácia potvrdila liečivý účinok tejto liečivej vody od Dr. J.K. God's Golden water lieči komplet celého človeka a treba ju piť aj zdravým ľuďom na prevenciu !. Sme veľmi potešení, že svetové výskumy potvrdzujú protirakovinové účinky tohoto lieku a jej liečenie. Písal som mnohokrát o účinkoch God's Golden water , no vždy mi to na tejto stránke zmazali hoci som nikdy nedal adresu ani nič nereklamoval. Z toho môžete usúdiť aká je zaostala odbornosť na tejto stránke. Veď sa snažíme pomôcť najprv našim slovenkam a slovákom.Tento vynález je rýdzo slovenský s prispením svetových odborníkov a výskumníkov. Dr. J.K

Sejla

meretseger ja z teba odpadnem:)) Však ty to určite vieš... že život je ako hojdačka, raz si hore, raz si dole... ale tvoja je taká high speed:D ..Ale som rada, že si akurát hore. Máš pekný výhlad z tade, tak pozdrav vtákov a iné hávede

Rost

no nie je to take jednoduche niekedy.Ja napriklad mam casto problem aj vstat z postele nieto este nieco robit , na druhej strane idem von a tam sa dokazem odreagovat a zabudnut nachvilu na problemy co mam ak som doma a sam.Ale radsej budem v depresii ako byt chronicky optimista.

btw Meretseger ja by som si niekedy rad s tebou pisal.

zuvinka

Ja neviem samú seba oklamať. Keď ma niečo trápi, tak síce si poviem, že kašlem na to, dejú sa aj horšie veci, ale vo vnútri ma to aj tak zožiera. Je to podľa mňa veľmi ťažké dokázať zmeniť myslenie.. ale tak naozaj ho zmeniť, nie len naoko.

diebabydie

Konečne si na to prišla. Mozes si vybrať, ci chces mať depky. Odteraz ich uz mať nemusíš - vzdy ked nejaká pride povedz si, ja sa trápiť nebudem, na to sa mam príliš rada a život na to nie je dost dlhý.

lost

nj, to povedz policajtovi ked ta zastavi a striela na teba za vysoku rychlost :D
poviem mu ze "ale ved len chcem zit" :D ?

resp bankarom ktori nas zotrocuju :P

alebo povedz stvoritelovi ze nabuduce nech neinervuje zuby ;)

potom bude zivot krajsi :D

ale inac suhlasim, teoreticky, i ked je to proti logike, no musis mat palivo aby ten ohen horel (ohen je usmev)

arman

meretseger, este si nezila prilis dlho, casom to prijde, utrpenie pri ktorom vypustis dusu. Zivot nieje krasny, ani skaredy, je taky aky je. Kto ho vidi krasny, tak len preto, aby neskor zistil, ze sa mylil. A rovnako, ten kto ho videl skaredy. Cas je velky ucitel, ako zivot sam.

Kathy21

No ja zivot milujem aj ked je na hovno :D Este si ho ale nedokazem na plno uzit ale dufam ze sa mi to coskoro podariii :D :D