Ahojte chcem sa spytat .. mam taky problem strasne mi smrdia botasky .. pracujem v praci v cizmach ale ked idem domov menim si stale ponozky .. ale napachli mi uz aj botasky a ten smrad sa neda vydrzat co mam robit co pomaha na to aby mi tak ponozky aj botasky nesmrdeli ? neviete radu ? prosim nohy si myjem kazdy den tak nechapem .
Dakujem za rady
Aby obuv nesmrdela
chas miri mindŽ
koloidne striebro do rozprasovaca, a postriekat vnutro bot aj ponozky.
zcasu na cas zopakovat.
Možno by stačilo raz použiť antibakterialne mydlo... mne tak ťáhlo z podpazušia (mal som tam riadny kožuch). Kožuch som dal dole, použil antibakterialne mydlo a problem na niekoľko rokov vyriešený...
Chod domov v gumakoch.
vyborne su aj kozene vlozky do obuvi...tie mozes vymenit vzdy za nove ked zacnu trochu zapachat.
da sa kupit taky sprej do topanok ktory bud pohlcuje zapach alebo lepsie je antibakterialny s aromou. vnutornu cast tej obuvi je tiez dobre raz za cas aj rucne oprat spongiou namacanou v mydlovej vode. a uplne najdolezitejsie je mat viac topanok a nenosit kazdy den stale rovnake ale striedat ich s tym, ze tie ktore nenosis nechas odlozene tak aby sa dobre vyvetrali (dteda as prec vlozku, uvolnis snurky, odklopis jazyk a das ich niekde kde cirkuluje vzduch)
na nohy pouzivaj sprej proti poteniu noh a topanky si vystriekaj jemnym rozprasovacom, v ktorom budes mat alkohol. najlepsie vodka, zabija bakterie a tym smrad.
Každý deň, ako prídeš z práce, dať si ich na noc vyvetrať na balkón, ale tak riadne - šnúrky uvoľniť, jazyk spod nich vybrať, nech sa dobre vyvetrajú zvnútra. Poprípade si aj kúpiť kvalitný sprej do topánok a ten do nich ráno streknúť. Alebo neviem, akej sú kvality, ale vyskúšaj ich aj oprať :) nie normálne v práčke, ale len tak do vane, či lavóra ich hodiť, ponoriť do avivážovej vody a rukami, kefkou vydrhnúť.