PRIZNAKY: -Bolest hlavy
-Tlak v krku
-Nespavost
-Zima,Zle prekrvenie koncatin
-Malatnost
-Zla sustredenost
+ Kto ma podobne symptomy pripojte sa k diskusii!
+ Otazka pre niekoho kto sa vyzna v takychto oblastiach: Je nejaka choroba stitnej zlazy ,ktora je nakazliva??
Ochorenie štítnej žľazy
peter007 ako sa cítiš,už nie si unavený? ako ti dopadli testy,máš zvýšenú alebo zníženú štítnu žlazu?pá
čau peter007,hlavne ,že sa na to došlo,mne tie príznaky trvali skoro 5rokov kým na to prišli,zatial som dostala žalúdočné vredy,žlčník,tetániu atd...všetko to mi zničila štítna žlaza,pá a ozvi sa ako to pokračuje
JEANY:Vsak hej .. vdaka tebe,tvojmu presviedcaniu som nakoniec isiel ku doktorke a zistila z ich mam zvedcene.. tha pojdem na krv ci na co..
Dikes ..
ahoj peter007,tiež som ti písala,že to môže byť štítna žlaza,ja som mala podobné príznaky po 2rokoch užívania eutyroxu ma operovali v Blave,jazvu mi teraz neni vôbec vidieť a neni to také hrozné ako to vyzerá,preto sa neboj,držím ti palečky
Dobre,daj vediet ako si dopadol.
Oky ked budu vysledky ozvem sa..
Ja som po svojom prvom pôrode začala trpieť strašnou únavou, na rukách sa mi nenormálne šúpala koža, začala som priberať na váhe bola som bez chuti do života, niekedy som nevládala vstať z postele... Po vyšetreniach mi oznámili, že mám zníženú funkciu štítnej žľazy. Teraz beriem denne euthyrox - čo je hormón št.žľazy, a môj stav je v celku uspokojivý, no stále mám pocit, že to nie je ono. Keď som bola druhý krát tehotná, chodila som každy 2. týždeň na krvné testy a podľa potreby mi regulovali množstvo hormónu. Prebehlo to v pohode.
Porob si vyšterenia,podla výsledkov bude lekár vediet či ti treba nasadit lieky.Ak ta správne nastavia na liečbu,stav sa ti upraví.Počas obdobia,čo sa liečim na šž som stretávala vela žien.Ale v poslednom období začína mat čoraz viac chlapov takéto problémy.Takže nebudeš v tom sám.