PRIZNAKY: -Bolest hlavy
-Tlak v krku
-Nespavost
-Zima,Zle prekrvenie koncatin
-Malatnost
-Zla sustredenost
+ Kto ma podobne symptomy pripojte sa k diskusii!
+ Otazka pre niekoho kto sa vyzna v takychto oblastiach: Je nejaka choroba stitnej zlazy ,ktora je nakazliva??
Ochorenie štítnej žľazy
vdaka, ja som si uz pripadala ako hypochonder. teraz uz len ist k doktorovi.
pri zníženej funkcii sa skor priberá,pri zvýšenej sa chudne,vypadávajú vlasy.Tá zimomravosť svedčí skor na zníženú činosť a to trasenie rúk mi tiež lekár kontroluje pri každej kontrole.
a nezvykne sa pri poruchach stitnej zlazy chudnut? ja priberam, je mi zima, potim sa a som ako naliata vodou.
a dala si si vyšetriť hormony?Chod za obvodnou,povedz jej aké máš problémy a nech ti odoberie krv na vyšetrnie hormonov šž.Može to byť hypothyreoza,znížená činnosť.
potrebujem poradit, v poslednej dobe sa citim stale viac a viac unavena, stale len pospavam, aj cez den, je mi zima, trasu sa mi ruky,byvam nervozna, casto smadna a pomaly priberam hoci jem menej ako predtym.
chcela by som sa spytat, ci mate niekto take problemy, euthyrox 50 beriem uz pol roka. ked mam stresove obdobie ako teraz - skuskove som taka pomerne nervozna az neviem co so sebou. vnutorna nervozita, ale aj taka vonkajsia. je mi to neprijemne voci okoliu, ze som taka akoby nervozna ale ako by som to popisala, vnutorny nepokoj. obcas si pripadam ako idiot. raz som nervozna, raz som unavena inokedy zase nieco ine. myslela som, že tymi tabletkami sa to zlepsi - tie priznaky pri znizenej cinnosti sz.
lizzie,aj bušenie srdca može byť príznakom ochorenia šž.To som mala aj ja.
tak slabosť, to je jasné... ale ja som unavená aj celkovo, akože sa mi chce spať, také hrozné chvíle mávam, že len spať a spať a ledva už vnímam...
Jod pomaha