Ja sa uz zase nezvladam. Zase robim tu istu chybu. Skriepky pre hovadiny.
Na azet a facebook som si zvykol ale na ludi na nom nie.
Dneska mojej volal niekto a ked som jej volal zase tak som si neodpustil otazku ze kto jej volal. Viem ze sim majetnicky. Ale asi som aj chory.
Viem aka je doba a bojim sa o nu.
Aj tak.mi nepovedala kto jej volal lebo sme sa doskriepili k tomu ze ju tak nasralo ze mi povedala ze sa mi nebude spovedat. Milujeme sa chceme byt a spolu, ape ja neviem co mam robit. Viem ze je to slabost, malo sebadovery ale co mam robit. Ja viem ze si to len pokazim a to co nechcem sa prave presne stane, ale neviem prestat. Ja som taky ze jej stale poviem kto mi vola aj ked sa spyta alebo aj ked sa nespyta lebo to citim ako potrebu jej to povedat ako informaciu a aj preto aby vedela a bola kludna. Ale ju to asi obtazujez jej strany.
Nechcem vyzerat ako slaboch co jej neveri a aj ona je ziarlivaale ma asi vacsiu istotu vo mna ako ja. Uvedomujem si to ale co stym? Bojim sa ze ak jej necham volnost v tomto smere tak sa to nejak rozsiry alebo zhorsi. Ze casom pride viac debilov co jen budu pisat a co ja viem. Hororovs scenare v mojej hlave. Nakoniec sme sa dostali k mojej ex a to ma vytocilo a zlozil som. Nevola...
Nie som normalny..
Ziarlivosť - pomozte mi prosim zbavit sa jej
Fero,a le zmutovat na stihaca tiez nie je bohvieco. Pravda bude niekde uprostred. Ty prilis kontrolujes, ale je pravda aj to, ze ona ma nejakeho balica, 4x do tyzdna je uz nad ramec, to uznam.
a nemyslim si, ze si prehnane ziarlivy v tomto
no ved, ludia, co chcu mat vsetko pod kontrolou najcastejsie koncia na psychiatrii, lebo proste zivot nikdy nejde na 100% ako by si clovek zelal, zial
Fero, rozmyslam, co by bolo najlepsie, vlastne by bolo dobre pokojne si sadnut a porozpravat sa. Nerob sceny, ale nedaj sa ani s prepacenim odrbavat.
Ak nezaberie, zacni jej robit to iste. Snad sa potom spamäta.
Navyse som pracovne mimo a nemam kontrolu nad nicim. Ja to mam chorobne ze musim mat veci pod kontrolou a v poriadku a aj praca ma k tomu vedie...
tak 4 x do týdžna kamarat hm, zrejme ju chce, chalan babe len tak nevola, to ta nechcem strasit hej, vacsina bab nedokaze utnut stare "kamaratstva" psycholog by ti povedal, ze jej to zvysuje sebavedomie, takze nadychni sa a tak to ber a kym ziarli aj ona, tak je vsetko v poriadku, zrejme ta chce :)
Fero, vies, toto je dost tazke, lebo mozes mat opodstatnenu obavu (ak ide napr. o niekoho konkretneho, kto jej neda pokoj), na druhu stranu, ak ide o kamosov, ktori su len znami a ozvu sa sporadicky, ako ide zivot, nie je dovod vyvadzat.
Ale z toho co pises, mam pocit, ze ide o niekoho konkretneho.
Do istej miery je uplne normalne, ze ti to vadi, to by vadilo kazdemu, ked sa do v ztahu zacne intenzivne pliest tretia osoba - lenze to je na nej, strihnut kontakt tym smerom.
Ak to ona neurobi, hoci ma vztah s tebou a vie, ze to vas vztah ohrozuje, je na mieste opytat sa, ci voci tomu muzovi nema nahodou nejake city.
Lulu ale ja sa nespytam priamo ale takym hnusne prehladnym naokolo sposobom a viazem to na jednu osobu a okolo toho je potom nervozita.
Maoam mal by som. Ale to nejde len tak. Ja som chodil k psychol. koli rozchodu a ona nemala sancu, lebo aj ked som bol ovjektivny tak potrebuje obe strany a to co som ja hovoril tak nemala sancu mi povedat ze nemam pravdu.
Zo zaciatku sme si nehovorili kto nam vola.
Potom mi sama hovorila ked jej niekto volal a mala mobil pri mne zapnuty.
Lenze ked som za dva tyzdne vedel ze jej kamos volal 4 krat tak som uz nasraty nadaval a tak s tym prestala a nehovori mi uz nic a to je asi este horsie lebo mozem zivit v hlave svoje konspiracne teorie.
A ospravedlnujem si to tym ze je ro okej ze som nadaval lebo aspon jej kamosi volaju menej a ich to prestane bavit a budu volat alebo ani nebudu uz vobec.
Navuse je aj ona ziarliva a prestala sa ma pytat kto mi vola pise aj ked nikto extra, lebo by pri najblizsej moznosti dostala tu otazku ospravedlnenu tym ze aj ona sa ma vypytuje kto a co.
Prestal som kontaktovat 80% kamaratok lebo taky som. Ked som s niekym tak neriesim nic okrem velmi velmi dobrych kamaratiek.
Viem nalozte mi ze by ste takeho blazna nechceli a bla bla.. Ale chcem to zmenit :-(:-(:-(
Aj to ze tu lisem a citam vase nazory mi pomaha..
Fero, nechces ist k psychologovi?
jaj telenovelsky Ferislav :)
napisem ti len jedno, mne by vobec nevadilo, keby sa ma partner opýtal kto mi volal, brala by som to ako normalnu otazku, samozrejme zalezi s akym tonom si ju polozil, my sa navzajom pýtame kto nam volal, poslal sms a nic mi na tom cudne nepride