Ziarlivosť - pomozte mi prosim zbavit sa jej

Príspevok v téme: Ziarlivosť - pomozte mi prosim zbavit sa jej
Fero M.

Ja sa uz zase nezvladam. Zase robim tu istu chybu. Skriepky pre hovadiny.
Na azet a facebook som si zvykol ale na ludi na nom nie.
Dneska mojej volal niekto a ked som jej volal zase tak som si neodpustil otazku ze kto jej volal. Viem ze sim majetnicky. Ale asi som aj chory.
Viem aka je doba a bojim sa o nu.
Aj tak.mi nepovedala kto jej volal lebo sme sa doskriepili k tomu ze ju tak nasralo ze mi povedala ze sa mi nebude spovedat. Milujeme sa chceme byt a spolu, ape ja neviem co mam robit. Viem ze je to slabost, malo sebadovery ale co mam robit. Ja viem ze si to len pokazim a to co nechcem sa prave presne stane, ale neviem prestat. Ja som taky ze jej stale poviem kto mi vola aj ked sa spyta alebo aj ked sa nespyta lebo to citim ako potrebu jej to povedat ako informaciu a aj preto aby vedela a bola kludna. Ale ju to asi obtazujez jej strany.
Nechcem vyzerat ako slaboch co jej neveri a aj ona je ziarlivaale ma asi vacsiu istotu vo mna ako ja. Uvedomujem si to ale co stym? Bojim sa ze ak jej necham volnost v tomto smere tak sa to nejak rozsiry alebo zhorsi. Ze casom pride viac debilov co jen budu pisat a co ja viem. Hororovs scenare v mojej hlave. Nakoniec sme sa dostali k mojej ex a to ma vytocilo a zlozil som. Nevola...
Nie som normalny..

Elevatori

počuj čo je na tom zložie?
keď dobre rozumiem tak pre vaše vlastne dobro keď vam navzajom na sebe zaleži , nech ona sekne s tym baličom a ty už raz a navždy prestaň s ex a keď sa ti ozyva pošli ju do....lebo keď nie tak asi ti robi dobre že ťa chce naspäť. Neviem si predstaviť váš vek, veď dospelý ľudia ktorý sa miluju v pravom zmysle slova toto nerobia.Ste nejaký nevyzretý obaja.

A s tou kontrolou ako písala Lulu, ja som tiež človek čo chce mať všetko pod kontrolou a šliapajúce na 100% , taky bol aj môj vzťah a nakoniec som dokonale do hladka udupala lasku medzi mnou a frajerom.A on by povedal to isté. Že udupal lásku vo mne. Napriek tomu sme spolu lebo bez seba byť nevieme. Nevieme proste fungovať bez seba.Keď sa raz stretnú 2 rovnaké povahy tak nie je šanca na prežitie. To sa proste nedá.

zuvinka

Inak toto by som strašne nechcela, aby sa môj vzťah preberal takto podrobne na internete v diskusnom fóre. Dúfam, že nikdy nenatrafím na nejakú tému/fórum, kde bude môj priateľ opisovať, keď sa náhodou pohádame, že akú sms mi poslal a čo som mu ja odpísala a že prečo sme sa vlastne pohádali :D

anjelik

Ak bola otázka adresovaná mne..
Ja osobne by som jej zavolala a ospravedlnila sa. Že ti to ušlo. Pri najbližšom stretnutí by som jej priniesla veeeelikú kyticu kvetov, kľakla pred ňu a prosila o obrovskú trpezlivosť. Snažila sa najskôr myslieť a až potom otvoriť pusu. Ak nie myslieť, aspoň rátať do 10, než niečo múdre povieš. Zúžila svet na vás dvoch...žiadni bývalí a budúci, iba vy dvaja a teraz. Vzťah by som si maximálne užívala, neriešila hlúposti. Nikdy nevieš, čo sa stane zajtra, tak nemárni čas takýmito scénami...nie je to hodné ani teba a ani jej. Odpustila by som sama sebe, že nie som dokonalá, ale takisto aj jej. :o) A iba by som ju neskonale milovala, obdivovala a tešila sa, že existuje a že sa rozhodla spojiť svoj svet s tebou. ;o) Aj keď možno iba na chvíľu, ale to nie je dôležité. Ži teraz a opakujem, nerieš hlúposti!!!