Ja sa uz zase nezvladam. Zase robim tu istu chybu. Skriepky pre hovadiny.
Na azet a facebook som si zvykol ale na ludi na nom nie.
Dneska mojej volal niekto a ked som jej volal zase tak som si neodpustil otazku ze kto jej volal. Viem ze sim majetnicky. Ale asi som aj chory.
Viem aka je doba a bojim sa o nu.
Aj tak.mi nepovedala kto jej volal lebo sme sa doskriepili k tomu ze ju tak nasralo ze mi povedala ze sa mi nebude spovedat. Milujeme sa chceme byt a spolu, ape ja neviem co mam robit. Viem ze je to slabost, malo sebadovery ale co mam robit. Ja viem ze si to len pokazim a to co nechcem sa prave presne stane, ale neviem prestat. Ja som taky ze jej stale poviem kto mi vola aj ked sa spyta alebo aj ked sa nespyta lebo to citim ako potrebu jej to povedat ako informaciu a aj preto aby vedela a bola kludna. Ale ju to asi obtazujez jej strany.
Nechcem vyzerat ako slaboch co jej neveri a aj ona je ziarlivaale ma asi vacsiu istotu vo mna ako ja. Uvedomujem si to ale co stym? Bojim sa ze ak jej necham volnost v tomto smere tak sa to nejak rozsiry alebo zhorsi. Ze casom pride viac debilov co jen budu pisat a co ja viem. Hororovs scenare v mojej hlave. Nakoniec sme sa dostali k mojej ex a to ma vytocilo a zlozil som. Nevola...
Nie som normalny..
Ziarlivosť - pomozte mi prosim zbavit sa jej
ach jaj
nebolo by lepsie, keby jeden z vas sklapol?
tieto veci sa riesia zoci-voci a nie po telefone...
asi by ste si mali ujasnit, ci vam obom zalezi na vasom vztahu, alebo ci obaja riesite byvalych
No a kecal som snou a vie ze moja ex nechala toho koli ktoremu nechala mna a ze ma chce naspat a uz mi pise ze odkial to viem ja.. Ale ked bola nasrana tak ju to nesralo.
Viem ze sa spravame detinsky obaja.
A teraz akoze ona ziarliva nie je, ze mi oise a vyzveda odkial to viem ja. No sa naseriem a jej napisem tak ako ona mne povedala ze sa jej nebudem spovedat, ale asi by som to len posral..
Fero, ale to co pises, vy ste obaja dost impulzivni, emocionalni a tak troska detinski este.
Obaja sa najprv skludnite a potom sa rozpravajte, ked najväcsie emocie opadnu. Inak z toho bude emo-gulas.
Fero, kym si nahnevany a vytoceny, nie je dobre cokolvek pisat. Pretoze by si napisal nieco, co by si neskor mohol olutovat, alebo by to bolo prilis emocionalne, vyhrotene.
Ked, tak nepisat, ale sa porozpravat - osobne a s chladnou hlavou.
Nepis teraz nic. Navyse, ked budes neustale vypisovat a reagovat, ona rychlo pochopi, ze skaces, ako ona chce.
Zeny potrebuju obcas pocitit, ze su hranice. Rovnako to plati naopak.
Ak jej chces napisat, napis nieco v tom zmysle, ze cez sms alebo e-maily NIE a ze sa porozpravate, ked sa uvidite osobne a dovtedy NIC nepis a snaz sa skludnit.
Ani nereaguj na nu. Ale daj jej vediet, ze sa budete bavit, ked budete osobne spolu, aj ked by to mala byt o par dni.
Nie je dobre taketo veci riesit na dialku a pisomne.
Keby sim to dokazal. Uz mi pisala ze plakala ze sa nechce hadat so mnou.
Tak som jej napisal ze ani ja a ze mi na nej zalezi ale asi tam pripojim este nieco.
nechápem prečo si na ňu nasratý ty....ona by mala byť na teba. Nie je 15ročné decko a ty nie si jej otec, aby si ju kontroloval..Na čo máš vzťah, ak v ňom nedokážeš dôverovať? nemal si ísť do nového vzťahu, pokiaľ si nespracoval ten starý..Vždy sa odvolávaš na ex, aby ti nespravila aj táto to, čo ti spravila ex..nechápem na čo je to dobré, porovnávať ich.Uvedom si, že toto je druhá baba a ničíš sám seba a ešte aj ju. Ak bude chcieť, aj tak ti odíde. Tým, že to budeš siliť vôbec nič nedosiahneš.
nepis nic, proste sa odmlc
Poradte mi prosim co jej mam napisat. Uz mi poslala smsku s krivym smajlom ze je smutna..
Neviem co jej napisat lebo zase napisem nieco lebo som nasrany na nu a napisem nejaku hovadinu.... A zas nechcem byt ako v minulom vztahu ako sracka a potom so mnou zametala. Nejaky napad?
No 4 krat za dva tyzdne aspon co ja viem. Ked som s nou tak jej nevola. Vie preco. A zrejme bol aj pouceny.
Oni si spolu pred nasim vztahom casto volali lebo ona si myslela asi ze je to kamos a on ju balil popri tom.
Len nezvladol to ze som snou ja a skusa dalej.
Bojim sa ze raz zistim co som uz zistil ze ju zlomil a ze podlahla ako ex...
No ex ju deptal a pritom je krasne dievca a to pritahuje kadekoho. Ta tretia osoba je neodbitna a ona ho berie ako kamosa a dava mi najavo stale ze ma miluje ale asi aj k nwmu ma cit ak sa ho nechce zbavit lwn tak. Na druhej strane ruku na srdce ak mate super kamosa zopar rokov a potom vam streli ze vas chce tak ho aj napriek to.u len tak neodkopnete.
A to je tento pripad. A ani zmlatit ho nemozem lebo hoci som zdatny chlap tak ma par kil navyse a je to bitkar z ringu tak... :-)
Aj ona si sadla par krat ku mne a kto je toto a tamto ale ako stupnujem svoj tlak, tak ona z tojo svojho ustupuje.
Dneska ma drzala na silu v tom ze mi to nepovie lebo som hned na nejo narazal az sme sa hadali koli tomu a nakoniec ze to ani on nebol mi to odprisahala. Tak naco to robila?
Aby mi dala na javo ze je to jej zivot alebo ze nemam pravo ju nejak obmedzovat a neviem co?