kolko ste vazili a merali?mohla by som tam ist aj ja?mam 160cm a vazim 45kil
Ludia kto bol v pezinku za anorexiu?
Ahojte.ja tam mam ist tiez a neviem,aka je cakacia doba,kolko sa caka na prijem,ako to tam bezi.mam sa rozhodnut,ci suhlasim s hospitalzacíou.a to niesom vychudnuta na kost.a mam tam ist.tak neviem este,ja si neviem pripustit,ze mam problem...ak viete niekto,ako to tam bezi,ci sa tam oplati ist tak napiste.dik
no ja praveze lem tak ze na ranajky dve klieska dietnej sunky obed jogurt a vecera jablko pomimo daku paradajku alebo kocku cokoady
To je jasne. Velmi som im vdacna, mali to somnou tazke.
No fruttia, pomohli ti viac rodičia ako niekto tam hore, tí chudáci prechádzali peklom s tebou. Obdivujem teba aj ich.
Eterna, podľa mňa si chudá, ale ak normálne papkáš tak anorektička zďaleka nie si. Len nedrž nezmyselné diéty.
Nickole, ahoj.
To uz ani neviem. Strasne to bolo, vlastne nic ine som nerobila cely den len som bojovala s jedlom.
Ranajky mi trvali 2-3 hodiny kym som sa odhodlala zahryzt do jedla. Robilo mi problemy vypit ah caj alebo mineralku..
Obed tiez 2-3 hodiny, poobedny oddych - vacsinou plac ze chcem zomriet, a vecera zase trvala dlho.
Obi dvaja rodicia somnou boli doma, urobili vsetko pre to aby som prezila. Kazdy druhy den som chodievala k psychologicke.
Taketo kriticke obdobie trvalo ale 3 tyzdne len,potom mi preplo naspat a zacala som jest (s uzkostou a malicko ale vaha isla hore a za pol roka som bola uz kvazi v pohode). Do skoly som nechodila mesiac.. krute to bolo velmi,nemala som nikoho a nic.
No ale nakoniec nejakym zazrakom sa mi podarilo z toho vyjst bez liekov a (zatial) bez nasledkov. Za co som velmi vdacna niekomu tam hore alebo tu vedla mna :)
Fruttia ahoj,to si ako zvladla doma?
ja som mala ist ako 13rocna s 25,5 kg a 153 cm... ale nakoniec som mohla ostat doma.