Prosim poradte!!:)))

Príspevok v téme: Prosim poradte!!:)))
sasa

Cawte!mam problem so svoojou postavou.Meriam 168cm a vazim 65kg
mnuli rokj som este vazila 60,ale stala som sa obetou diet a jojo-efektu.Pribrala som pomocou diet!!:(((((
chcela by som do leta chudnut na 58kg
poradte mi prosim niake cviky na boky,zadok a vonkajsiu stranu stehien...dakujem...prosim ziadne diety....DAKUJEM

klifon

Ahoj Sasa. Ja mam vysku 160 cm a vahu som mala 72. Pred Velkou nocou som si povedala, ze musim nieco so sebou robit / a tom som aktivne sportovala a sportujem /. Moj problem bol, ze som neranajkovala. Teraz sa stravujem 5x denne - male porcie, cvicim pilates na chrbticu a spevnenie brucha, a vazila som sa az ked mi padali nohavice- 5 kg dolu, ale skor ma tesia cm z mojho "bruska a stehienok" :o)

lienk@

Ahoj. Mne sa poradilo necielene schudnúť a bez jojo efektu. Stačí sa riadiť tým, ako funguje metabolizmus tela. Do 12-tej jem len ovocie a ovocné šťavy, od 12-tej do 20-tej jem úplne normálne (komplet. obed aj nejakú maškrtku) a po 20-tej nič. Žiadne obmedzovanie, žiadne hladovanie, či trápenie sa v posilke. Meriam 176 cm a vážim 58 kg. Len vďaka jednoduchej úpravy stravy.

lyneth

ahooj,no ja som mala stale problemy s tym ako vyzeram,ale nedavno som si povedala ze uz budem menej jest..odtucnujem tyzden (ak sa to da tak nazvat)alebo 2?! ja ani neviem:)..proste som schudla asi tak 2 a pol kila a citim sa uuplne super:)
a robim to asi takto: jeden den tak na zaciatku som jedla naposledy asi o 1-ej a potom uz nic. stiahol sa mi zaludok a odvtedy vobec skoro nie som hladna..ale sladkosti jem kazdy den,ale maximalne jednu!!!! napriklad vcera som jedla len polku celozrnneho rohlika,stvrtku pomaranca,zmrzlinu a vecer do mna mama nasilu natlacila sunku s majonez.salatom,ale zjedla som len na maly tanierik..
takze tak asi..:)
hladna uz nie som skoro vobec ale uz musim zacat cvicit,bo som sa len korculovat xodila:) tak pa a drzim palce:) (pri vyske 171cm mam cca 57kg)

sunnysweetie

ahoj..za 4tyzdne som schudla 3kg..bez jojo-efektu a poviem ti aj ako: ranajkujem,obedujem a do 17h. spapam uz len nejake ovocie/jogurt..pijem veeela vody a vobec nejem sladkosti, cokolady a pod. ranajkujem bud ovsene vlocky s kakaom,alebo raciochlebíky,mňam :) a po 17h. nejem!!!sem tam si spravim vecer 90brusakov,ale nic viac..vela chodim..som o 3kg lahsia a citim sa super..idem dalej..do leta chcem schudnut na 52/54kg..na moju idealnu vahu..takze este 4kg dole :) ale da sa to..len si musis davat pozor,co jes!!!