Cawte!mam problem so svoojou postavou.Meriam 168cm a vazim 65kg
mnuli rokj som este vazila 60,ale stala som sa obetou diet a jojo-efektu.Pribrala som pomocou diet!!:(((((
chcela by som do leta chudnut na 58kg
poradte mi prosim niake cviky na boky,zadok a vonkajsiu stranu stehien...dakujem...prosim ziadne diety....DAKUJEM
Prosim poradte!!:)))
no ja som mala pred dvoma rokmi 80kg,zlakla som sa a tak som zacala s dietami,za mesiac sa mi podarilo schudnut 5kg co ma este viac nastartovalo a o dalsi mesiac som mala 67kg,ale potom sa zacal neskutocny kolotoc hladovania,prejedania sa sladkostami a zase hladovanie a cvicenie,nejkaky cas som si udrzovala vahu okolo 70kg a teraz mam zase asi 80:/ som si uvedomila ze keby som pomalicky chudla tak by to malo ovela väcsi efekt.Ale tak ako betka mam myslenie ze zacinam od zajtra a stale to tak ide dookola.ale mam plan hybat sa,viacej ovocia a zeleniny a minimum sladkeho:)
ahoj sasa.mas presne jak ja.mala som 54kg a všetci mi hovorili,že niesom ani žena.sice je pravda,že mi tie kg ostali po mojej druhej dcerke,ale ešte nikto mi nepovedal,že som tlsta,prave naopak,hovoria mi,že konečne vyzeram ako žena a vraj mi to svedči.si asi tej postavy ako ja a preto ti doporučim možna len trošku športovat,ale inak mas postavu asi akurat vzhladom na vyšku a vahu.
Ahoj ja som mala minuly rok 57kg.Chudla som cvicila a vracala:-(.teraz som prestala no bulimia je vo mne stale ale neprejavuje sa vonkajsie. Teraz mam 65kg. a nedari sa mi uz schudnut.stale iba hovorim od zajtra...Takze cvicienim neschudnes na 58kg. Musis zmenit aj stravu pretoze inak to nejde.