ahojte,
rad by som sa spytal ci sa tu najde niekto kto trpel ci uz na uzkosti, napatie alebo nejake fobie a podarilo sa mu to zvladnut tak, ze teraz sa nad tym len usmieva.
Ja trpim na uzkosti spojene s napatim uz asi 6rokov a raz lepsie a raz horsie, ale vzdy sa to prihlasi spat a vacsinou v tej najmenej vhodnej chvili. Uz mi to vazne prekaza, lebo stale sa natahovat sam so sebou ma nebavi.
A blbe je ze uz nemam ani napad co s tym. Niekedy mam pocit ze najlepsie by bolo s tym nebojovat, proste sa nad tym pousmiat a venovat sa svojmu, ale pri stiahnutom hrudniku a zaludku sa usmieva dost tazko :(
Velmi casto ma ale napada ci to vsetko nema nejaku fyzicku pricinu. Lebo nechapem ako mi moze prist blbo na veselom vylete s rodinou. Vsak to nedava ziaden zmysel a to ma prave vytaca. To, ze si to robi co chce. Ale presiel som 3x pravidelnu prehliadku, krve testy, stitnu zlazu, bol som na tej pekelnej hadici do zaludka a nic. proste vsetko ok.
Potom uz vazne nechapem, ako to je vsetko nastavene.
Budem rad za kazdu radu, pripadne vase postrehy ako vy bojujete s tymito svinstvami. Podla mna cely problem uzkosti, depresii, fobii a neviem coho, je v tom ze clovek si s tym nevie poradit, ze chape ze to neni on, ale nevie s tym nic spravit. akonahle by nasiel riesenie, okamzite by sa vyliecil, lebo by sa toho prestal bat. a to je asi to. ze clovek sa toho podvedome boji, lebo vie ake to je neprijemne a ono sa to vracia.
dik
uzkost, napatie, panika cesta von ???
Regres popis o tom prosim viac, ja sa na regres chystam, ale bojim sa, beriem to ako posledne vychodisko, preco by si nesiel, co sa tam stalo? Ja som sa chystala p. Balintovi...
A to nevieš z čoho Ti ten pocit úzkosti vzniká? nejaký podnet by to mal vyvolať.
Napr. je mám ísť na vyšetrenie, ktorého sa bojím, ani nie vyšetrenia, ale výsledku sa bojím a som vystresovaná. Viem, že je to fóbia z choroby. Je to zrejme vyprovokované, že v mojom okolí veľa ľudí, ktorých som mala rada vážne ochorelo, alebo zomrelo. Rokmi sa to nabaľovalo a u mňa sa prejavila fóbia. /aspoň si to myslím, že je to fóbia/
A u mňa sa to prejaví zrýchlenou činnosťou srdca a triaškou v žalúdku.
joj, na regrese som bola - dokonca u velmi znamej osoby, ktora je hodnotena ako spickova. no ale katastrofalne nasledky to malo. uz nikdy, nikdy, nikdy by som to neabsolvovala!
Na paniku, uzkost a napatie sa neumiera.
Toto si uvedom a uvidis, ze ked ta to postretne niekedy zase, tak to postupne zvladnes bez namahy.
Skumaj svoje pocity pocas paniky, poddaj sa im a zistis,ze odozneju za 5 sekund.
Pozoruj svoje telo,ako dychas, ako ide srdce, ako hybes rukou, atd... uvedomuj si to a tes sa z toho.
novynick to je super, ze to hned zabralo, ja som o tom uz citala, ale nenabrala som odvahu, zacala som brat uz aj lieky, lebo mi je uz dlhodobo dost zle a nedokazem uz normalne fungovat, ale zatial nie je lepsie. myslis, ze je to bezpecna metoda? nezmagori to cloveka s psych. problemami este viac? lebo nie vsetci su pripraveni zvladnut napr. nejake minule zivoty...
ahojte.bolo to v KE, trebalo mi 2 sedenia na navrat do minulosti, ale z toho druhe bolo uz viacmenej kvoli dacomu inemu. po prvom sedeni sa mi to zlepsilo, lenze ide o to kde ma clovek nejaky energeticky blok
v regresnej terapii ide o to, ze sa clovek v uvolnenom stave dostane do hladiny alfa (ziadna hypnoza), terapeut najde udalost ktora panicke zachvaty sposobila, clovek to energeticky uvolni a precisti a tym sa ten blok odstrani.
stavy boly take ze zachvaty paniky a pocit na odpadnutie v mhd, obchodoch, banke, na poste, v skole cez hodinu, a tak..nechcem o tom velmi pisat..ale napadlo ma ze mozno to niekomu pomoze...tak si vygooglite nieco o tom podrobnejsie, ak mate zaujem, na nete je kopec webstranok a kontaktov na regresnych terapeutov z roznych miest slovenska..vela stastia
novynick popis kde si u koho bol , kolko sedeni trebalo a v akom stave si tam siel...dakujem
tom......kde byvas?
novynick: ako ti pomohla regresna terapia? velmi by ma to zaujimalo..
ahoj, mne pomohla regresna terapia..