ahojte,
rad by som sa spytal ci sa tu najde niekto kto trpel ci uz na uzkosti, napatie alebo nejake fobie a podarilo sa mu to zvladnut tak, ze teraz sa nad tym len usmieva.
Ja trpim na uzkosti spojene s napatim uz asi 6rokov a raz lepsie a raz horsie, ale vzdy sa to prihlasi spat a vacsinou v tej najmenej vhodnej chvili. Uz mi to vazne prekaza, lebo stale sa natahovat sam so sebou ma nebavi.
A blbe je ze uz nemam ani napad co s tym. Niekedy mam pocit ze najlepsie by bolo s tym nebojovat, proste sa nad tym pousmiat a venovat sa svojmu, ale pri stiahnutom hrudniku a zaludku sa usmieva dost tazko :(
Velmi casto ma ale napada ci to vsetko nema nejaku fyzicku pricinu. Lebo nechapem ako mi moze prist blbo na veselom vylete s rodinou. Vsak to nedava ziaden zmysel a to ma prave vytaca. To, ze si to robi co chce. Ale presiel som 3x pravidelnu prehliadku, krve testy, stitnu zlazu, bol som na tej pekelnej hadici do zaludka a nic. proste vsetko ok.
Potom uz vazne nechapem, ako to je vsetko nastavene.
Budem rad za kazdu radu, pripadne vase postrehy ako vy bojujete s tymito svinstvami. Podla mna cely problem uzkosti, depresii, fobii a neviem coho, je v tom ze clovek si s tym nevie poradit, ze chape ze to neni on, ale nevie s tym nic spravit. akonahle by nasiel riesenie, okamzite by sa vyliecil, lebo by sa toho prestal bat. a to je asi to. ze clovek sa toho podvedome boji, lebo vie ake to je neprijemne a ono sa to vracia.
dik
uzkost, napatie, panika cesta von ???
Ahoj tom, už tu bolo niekoľko diskusií rozpísaných na túto tému, vyskúšaj si ich prečítať a snáď ti to pomôže, držím palce :)
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk