vaxom Včera 18:52
podla mna je to idealne. Ale chlap nesmie byt sebec.
Suhlasim inak s wreckom.
Ked partnerka ma pochopenie pre partnera a jeho potreby, vzdy je to lepsie, ako ked ju musi neustale presvedcovat, alebo sa jej nechce, ked jej chce urobit on oral, alebo ked ma prosit, aby mu ho ona urobila a jej sa nechce.
Ked mi partnerka povie, ze chce, ze ma chut, tak jej nikdy nepoviem nie. To iste ocakavam od partnerky, ale samozrejme - ocakavania nie su vzdy splnene :)
Podla mna, ked clovek miluje, nemoze mu byt neprijemne, urobit tomu druhemu dobre. Uz len pre ten pocit dopriat radost druhemu.
Plati vsak, ze to nesmie byt jednostranne a nemal by to partner-partnerka, zneuzivat.
Ked je niekto pako a nevie si uvedomit, co ma, nepomoze nic a sebectvo moze zvitazit. Dnes ma malo ludi uctu k tomu druhemu, ked je to casto same sebectvo.
A preto si potom treba vazit taky vztah, kde je to obojstranne a nebyt len sebcom.
Tazko povedat, co je horsie - ked niekto citi nenaplnenie svojich potrieb vo vztahu, alebo druhy, ktory ma pocit, ze je do niecoho nuteny. Malo by to byt take vyvazene, mat kompromis, obojstranne pochopenie svojho protajsku.