poprosím vaše názory!!

Príspevok v téme: poprosím vaše názory!!
vaxom

caute, chcela by som sa hlavne chlapov spytat ze keby maju babu ktora im splni (takmer) vsetky sexualne priania, vzdy ma chut na milovanie, a rada mu robi oral (kedykolvek),proste nikdy nepovie nie...
nie je to az prehnane?? neublizuje to vztahu? neprestali by ste si to vazit?? alebo nezmeni to pohlad na partnerku?

dikyy

M 25

ja som taká istá a vždy sa bojím, že ma bude partner brať ako menejcennú, či nejakú "lahkú" devu :D len preto, že mám rada sex a som otvorená všetkým možnostiam s ním..

Jahodka123

No mne raz ten môj povedal, že by som sa niekedy mohla aj "brániť", aby ma mohol akože "dobíjať", takže možno to tam trošku oné.. Ale ja som mu rovno povedala, že sa nebudem tváriť, že to nechcem, keď to chcem a mám to rada. Nebudem sa pretvarovať. Tak sklapol :D

vaxom

dakujem za prispevky..
doslo mi ze vlastne viem co potrebujem vediet a nepotrebujem sa ani pytat inych :D skoda ze sa tema neda zmazat.. ja uz mam jasno..ale dakujem :)
wreck suhlasim s tebou :)
ale aj ostatnym dakujem za nazory

wreck

vaxom, muselo by to byt vzajomne a len so mnou a musela by byt ten typ, ze to chce sama od seba a ma to naozaj rada, ze to nehra. vtedy vcelku splneny sen, lebo ja som taky isty.

ak mam vecne prosit vlastne dievca, aby sa nechalo lizat alebo aby sme sa milovali, tak to sa radsej spravim sam.

takze pre mna urcite plus, ale zas to nemoze hranicit s nymfomaniou.

Maoam

proste nikdy nepovie nie...

- v tomto vidim problem, ludi, ktori nepovedia nikdy nie si nik nevazi a kazdy ich skor ci neskor vyuziva a ked prestanu bavit/davat, odkopnu ich

vseobecne ludia chcu to, co nemozu mat alebo to mozu ziskat tazko, to je pritazlive

znie to proste tak, ze taka baba je pouzivana ako vec, podla potreby, nic viac

ale preco si to ta baba necha? to je ta otazka

lost

to je individualne..

pretoze muz moze chciet kedykolvek (sebectvo) a moze prihliadat na okolnosti (opak prveho)

respektive, analogia:
mozem si kupit tonu horalok (alebo proste neobmedzeny pocet) a mozem jest kolko sa mi len zachce.
1. existuje fyzicky limit ktore telo zvladne
2. existuje nejaky pudovy limit

pokial clovek neprihliada aspon na 1 z tychto 2 bodov, tak neviem, mozno ho to omrzi skor ci neskor.. (jedenie horalok, ako vo vztahoch, to neviem, asi individualne zase..)

Najčítanejšie články