Ahojte vsetci!!!Rozhodla som sa jest zdravo...sice myslim,ze moja postava je ok...chcem zmenit sovj zivot!!!Kto z vas sa snazi zit zdravo?Pomozte ako a co mam jest!Dakujem!!!:())
Zdravy zivotny styl
ak mozem tak este trochu poradim...ak vas predchadzajuci zivotny styl pozostawal z klobas ako u mna nemente to zo zaciatku tak radikalne..znexuti sa vam to a prestanete s tym..hovorim z vlastnej skusenosti...ja zacinala tak (dalsi pokus po nevydarenom) ze miesto 2 klobas zjedla iba jednu a takto to postupovalo...
hello....je sojova tycinka zdrava?
ludus, paci sa mi tvoj sportovy pristup k tomu... ;o))) jeeemine, opekacku ani nespominaj, lebo ked si predstavim tu spekacku vonavucku... s opecenych chlebikom... boooze, pomoooooc ;o))))
ale sak qwertyui to je v pohodicke...ja som bola vcera na opekacka....a prezrala som sa jak svina!!:()))
-odkaz odstránený-
som bola na plavarni pred tym a v saune, tak mi asi ta teplota udrela na hlavu, ci chlor? ;o))))
booooze baby, zhresila som! od utorka som sa poctivo trapila na kadejakych klickoch a hluzach a neviem akej havedi a dnes (rano som si vsimla, ze mam krajsiu plet konecne), vecer som to posrala... ze ideme na mineraaaalku a ja som neodolala a objednala som si zemiakovu placku so syrom... :o((( a taka som bola hrda na seba... sakra... no chapete? koza sprosta...
ano, to je pravda, aby si velmi nezatazovala zaludok na noc
vraj by sa malo naposledy jest 2hodiny pred spanim??
ja pijem modry rajec - bez bubliniek, aj ked, keby mi niekto nalial vodu cistu, tak ten rozdiel nepocitim...