Ahojte vsetci!!!Rozhodla som sa jest zdravo...sice myslim,ze moja postava je ok...chcem zmenit sovj zivot!!!Kto z vas sa snazi zit zdravo?Pomozte ako a co mam jest!Dakujem!!!:())
Zdravy zivotny styl
qwertyui,mohla by si napisat nazov tej knihy ?
skúsiť to samozrejme múžeš ale nič neprehánaj a hlavne teraz ked je všetka zelenina samý dusičnan,počkaj do leta
qwertyui..ahojky....no....bola by som rada keby sme sa moralne podporovali:())....ja som si dnes uz dala lahsie stravu a zajtra zacinam na tom pracovat!!Inak aj ja som mala problem s akne..:)
setko s mierou, ja viem, ze by som tak ci onak nevydrzala dlho takuto stravu, ale myslim si, ze jeden tyzden za mesiac-dva moze byt len prospesny, nie?
ekzemy mozu vznikat nielne pri nadbytku skodlivych latok v strave (bezna strava) ale aj pri deficitu urcitych latok, co bude zrejme pripad tvojej priatelky.
na vine nie je surova strava ako taka, ale jej (perfektne) zvladnutie..a to je teda dost tazke
moc to neprehánajte s tou surovou stravou,moja kolegyna celý život jedla len surovú stravu a teraz dostala taký ekzém a nemôže sa ho zbaviť
ahoj, mna tiez teraz zachvatil podobny osial, ale zacinam az po sviatkoch, lebo som to uz stihla porusit, takze az "od zajtra"... xixi ;o)
no, ja mam problemy s akne a citam teraz knihy o detoxikacii a liecenim stravov. Vyzera to tak, ze vacsina zdravotnych problemov vychadza z nespravnej stravy a z toho, ze sa na vsetok humus uklada v crevach, tam to hnije, ide pekne do krvy a sposobuje problemy... podla tej knihy co citam je jedinou cestou ku zdraviu surova strava - takze ja sa idem dat aspon na tyzden na ovocie a zeleninu a nic ine, ziaden cukor, koreniny, nic, len struhana mrkva a jablkom, kalerab a co najdem... uvidim, snad to pomoze trochu... ;o) drzte palce... ;o)))