Vztah

Ayana1500

veverica1 - myslim to tak, ze ak sa mi niekto zapaci predtym, ako sa s nim skamaratim nejak blizsie, uz sa k nemu nedokazem priblizit a navyse, zvycajne je to niekto aj taky menej pristupny, ze ja by som musela byt ta iniciativnejsia.
a ako napisal(a) ano. , mna odhladla spravne s tym zahadzovanim sanci a hanbenim sa. Dufam, ze sa ten postoj vekom zmeni.

alchemist

16 ? uff, ja mam 27 a tiez som nemal s dievcatom iny vztah ako kamaratsky :D take it easy, mas casu dost pred sebou :D so mnou to uz je horsie :D

ano.

Majlos
co ak by si skocil s prvou do postele, ktora by sa nezmierovala s tym ako ty, ale chcela by to napravit a zobrat zivot do vlastnych ruk, a ostali by ste vo vztahu natrvalo? Nikdy nevies aku stretnes a ako zacnes vztah...

Vsetci co tu pisete, jednoducho vidiet v texte, ze uz dopredu zahadzujete sancu, neverite si a hanbite sa. Cloveka s takym pristupom naozaj malo kto chce, treba sa pokusit zmenit v tom, ak sami teda chcete.

Ayana1500

hmmm musim povedat, ze sa s vami, baby, uplne stotozujem. ja mam 19 a zatial nic. Nemam pocit, ze by ma vobec nikto nechcel, skor len ja mam "talent" zamerat sa na niekoho "nedosiahnutelneho".
no a kedze patrim medzi baby co v tomto nie su velmi iniciativne a ti chalani ( a teda az tak vela sa mi ich nepacilo) sa k cinu moc nemaju, je to so mnou tak ako je :D ach jaj ....:D

sun559

no ja by som práve hanblivého nechcela. Skôr takého ukecanejšieho. Ved ako by to vyzeralo keby sme boli obidvaja takí tichí, hanblivý...takého určite nechcem

Skôr sa rozkecám pri takom type chlapcov ktorí sa ma furt niečo vypytujú, kecajú, srandujú..a nie pri takom ako som ja, to by sme sa obaja nudili. To si ani neviem predstaviť.

Podľa mna rozdiely láske pristanú.

Majlos

sun559 nie je pravda - ja by som napríklad bral babu ktorá je šikovná a nemusí byť nejaká modelka. A nemusí byť ani ukecaná stačí, že sa s ňou dá pekne o hocičom porozprávať. Načo je chlapovi ženská ktorá síce výzorovo je pekná ale nevie uvariť ani puding? Zasa záleží aj od chalanov, nie každý túži po ukecanej babe ktorá nezavrie hubu.

trulinoaaa

to si len ty myslis ze ta nikto nechce...vravim tiez som byval ako druk, neusmial som sa na babu ani ked mi neviem co naznacila, fakt len staci dat trocha najavo ze mas zaujem, nemusis byt hviezda piatocnych vecerov aby si chalana zaujala, teda samozrejme ak sa hanbis rozpravat aj s nim osamote to uz je ine, a nezabudaj ze jej aj milion hanblivych chalanov, otazne je kto vas da dokopy

sun559

a čo máme s toho že mi tiché sme rozumné, ked nás nikto nechce?
Ved to vidím v skole napríklad, ked som nastupila na Sš velmi ma chcel jeden spolužiak, ale po istom čase, ked sme sa spoznali, a zislil že som "iná", prestal sa o mna zaujímat a našiel si inú.

jednoducho to je tak, žiadny chalan nechce tichú babu, pre nich je hlavné to ako vyzerá, že je ukecaná a je s nou sranda. Vlastnosti ich nezaujímajú.