chcela by som sa spytat, kde ste sa zoznamili s tym vasim? chcem najst niekoho, druhu polovicku, skutocnu lasku a niekho starsieho, vyspeleho chlapa na vztah
prednedavnom som sa rozisla s priatelom, to sa nedalo jednoducho, ja mam 18 chalan mal 19, nevybureny, asi si dalej viete predstavit..
party, diskoteky rovno vynechavam, nemyslim, ze sa tam da najst nieco normalne
kde najst partnera
No to bolo pred desiatimi rokmi, tak tie co tam stretavas su mozno tie iste :) ale tak aj teraz tam sem tam nejaka prejde.
Lumik ja sa chodim korculovat kazdy tyzden alebo do fitka a stale len stretavam chlapov a stare zeny :DD mlade babenky nemaju cas nejak,alebo porad kam treba zajst :))
pri korculovani...
No to, že si tú chybu spravil paradoxne tam, na slovenčine :D
Ok vidim pravopisnu chybu ale to neznamena za na slovencinu chodim koli slovencine.
A co je na tom smiesne ?
"som zamilovany do svojej ucitelky slovencini" :D
Pozri ja som zamilovany do svojej ucitelky slovencini na EL skole uz 3 roky , je na urovni, inteligentna, vnimava stravili sme spolu dost casu rozpravanim sa na roznych skolskych akciach , velmi si podla mna rozumieme rozpravali sme sa uz o vsetkom mame podobne nazory, Viem si ju predstavit ako TU PRAVU. Kto by cakal ze sa zamilujem do ucitelky. Stretnes toho praveho hocikde len musis toho cloveka viac poznat.
Zacni spoznavat ludi. Tym ziskas aj skusenosti o ludoch do zivota.
No moja teoria najlepsie kusy na svete su vzdy zadane :D
Tak to som rád :)
no veď jasné že som rada, mal vtedy 19... keď mi to povedal, som ľutovala, že vôbec ja som pred ním už chlapca pobozkala, ktorý si to vlastne ani vôbec nezaslúžil. Ale jasné že som rada, alebo ani nie že rada, ale to si človek tak že cení, alebo ako to nazvať. Aj keď ma napadnú myšlienky, že čo keď neskôr bude chcieť skúsiť iné, tak ale sa upokojím že keď mal príležitosť a čakal na mňa..čo ja viem. Pre mňa to určite nebolo mínus, a neviem si predstaviť, že by to niekomu vadilo.
guide - Takže si nakoniec rada, že počkal na TEBA?