chcela by som sa spytat, kde ste sa zoznamili s tym vasim? chcem najst niekoho, druhu polovicku, skutocnu lasku a niekho starsieho, vyspeleho chlapa na vztah
prednedavnom som sa rozisla s priatelom, to sa nedalo jednoducho, ja mam 18 chalan mal 19, nevybureny, asi si dalej viete predstavit..
party, diskoteky rovno vynechavam, nemyslim, ze sa tam da najst nieco normalne
kde najst partnera
hranostaj: tak ja som ten typ, co je stastny, ked ma po boku niekoho
achjajj: ohladom sexu som nic nespominala, ja som za sex vo vztahu, nie hned za den, dva, ale v dnesnej dobe je zazrak najst niekoho, kto by bol verny partnerovi a ak by podviedol, nikto to neprizna
ja to vidim takto: (pravdepodobnost uspesneho nadviazania vztahu od najvyssej po najmensiu)
1. poznate sa uz dlhsie (zo skoly, prace, z okolia) a uz ste mali taky aspon neutralny kamaratsky vztah
2. spoznali ste sa na diskoteke alebo podobnej udalosti kde je cielom spolocna zabava a odviazanie sa
3. nejake nahodne stretnutie (oslovenie na ulici, nejaka zblizujuca udalost ako ze niekto necakane niekomu pomoze a tak)
4. internet a rozne inzeraty (velmi zly sposob pretoze na toto z velkej vacsiny spoliehaju len sami magori:D)
5. partnera vam vyberu rodicia ako v indii:D (teda u nas asi dost nepravdepodobne;))
potencionalneho partnera mozte najst kdekolvek, zbytocne to rozoberat podla mna
Majky - prečo nie na nete? Práveže tam som spoznal tiež nejaké fajn baby a som s nimi kamarát aj po dvoch rokoch takže v tom nevidím problém. Aj keď je pravda, že keď na net napíše baba, väčšinou jej napíšu úchyláci ktorý ho majú v pozore ale inak na nete to neni až tak zlé niekedy.
podla mna prave na tych party a diskotekach sa da blizsie k niekomu dostat, pretoze ludia su tam uvolneny, otvorenejsi a nestrojeny... neviem si predstavit nadvazovat vztahy v nejakej kniznici alebo kde:D urcite vsak nehladaj na internete:D
Starší neznamená lepší, ja mám napr. 20 rokov a nemám potrebu chodiť na diskotéku alebo chlastať a pobodné veci. Tí starší zasa nie sú veľká výhra, sú zabehnutý takže budú aj vyžadovať sex a podobné veci. Si neviem predstaviť trebars 27 ročného chlapa ktorý kvôli žene nebude mať sex pol roka/rok.
Tiež hľadám normálnu ženu ale neviem kde hladať, možno cez kamarátov/tky alebo cez nejaké záujmy a podobne. Ono je to celkom ťažké nájsť človeka s ktorým si bude človek rozumieť a po pár mesiacoch ho neopustí lebo je nestály. Ja o tom dosť pochybujem, že taký ludia sú. Poznal som pár fakt dobrých dievčat ale vždy si vybrali zle a potom sa rozišli lebo im to nefungovalo, ale keď som im to hovoril ja tak nepočúvali lebo boli zaslepené. Ono... asi je súdené niektorým ludom aby ostali sami.
v 18tich si vyburena uz ?
Taka vyspela zena by uz mohla aj sama vediet, kde hladat.