chcela by som sa spytat, kde ste sa zoznamili s tym vasim? chcem najst niekoho, druhu polovicku, skutocnu lasku a niekho starsieho, vyspeleho chlapa na vztah
prednedavnom som sa rozisla s priatelom, to sa nedalo jednoducho, ja mam 18 chalan mal 19, nevybureny, asi si dalej viete predstavit..
party, diskoteky rovno vynechavam, nemyslim, ze sa tam da najst nieco normalne
kde najst partnera
ja by som partnera nehladala ani na diskoteke. Podla mna, su tam rovnaki uchylaci ako na nete, a este su aj opiti. Okrem toho, tam ani nechodim :D
inak, tiez mi tato otazka, ze kde?, napadla vcera :-))
hranostaj: tak ja som ten typ, co je stastny, ked ma po boku niekoho
achjajj: ohladom sexu som nic nespominala, ja som za sex vo vztahu, nie hned za den, dva, ale v dnesnej dobe je zazrak najst niekoho, kto by bol verny partnerovi a ak by podviedol, nikto to neprizna
ja to vidim takto: (pravdepodobnost uspesneho nadviazania vztahu od najvyssej po najmensiu)
1. poznate sa uz dlhsie (zo skoly, prace, z okolia) a uz ste mali taky aspon neutralny kamaratsky vztah
2. spoznali ste sa na diskoteke alebo podobnej udalosti kde je cielom spolocna zabava a odviazanie sa
3. nejake nahodne stretnutie (oslovenie na ulici, nejaka zblizujuca udalost ako ze niekto necakane niekomu pomoze a tak)
4. internet a rozne inzeraty (velmi zly sposob pretoze na toto z velkej vacsiny spoliehaju len sami magori:D)
5. partnera vam vyberu rodicia ako v indii:D (teda u nas asi dost nepravdepodobne;))
potencionalneho partnera mozte najst kdekolvek, zbytocne to rozoberat podla mna
Majky - prečo nie na nete? Práveže tam som spoznal tiež nejaké fajn baby a som s nimi kamarát aj po dvoch rokoch takže v tom nevidím problém. Aj keď je pravda, že keď na net napíše baba, väčšinou jej napíšu úchyláci ktorý ho majú v pozore ale inak na nete to neni až tak zlé niekedy.
podla mna prave na tych party a diskotekach sa da blizsie k niekomu dostat, pretoze ludia su tam uvolneny, otvorenejsi a nestrojeny... neviem si predstavit nadvazovat vztahy v nejakej kniznici alebo kde:D urcite vsak nehladaj na internete:D
Starší neznamená lepší, ja mám napr. 20 rokov a nemám potrebu chodiť na diskotéku alebo chlastať a pobodné veci. Tí starší zasa nie sú veľká výhra, sú zabehnutý takže budú aj vyžadovať sex a podobné veci. Si neviem predstaviť trebars 27 ročného chlapa ktorý kvôli žene nebude mať sex pol roka/rok.
Tiež hľadám normálnu ženu ale neviem kde hladať, možno cez kamarátov/tky alebo cez nejaké záujmy a podobne. Ono je to celkom ťažké nájsť človeka s ktorým si bude človek rozumieť a po pár mesiacoch ho neopustí lebo je nestály. Ja o tom dosť pochybujem, že taký ludia sú. Poznal som pár fakt dobrých dievčat ale vždy si vybrali zle a potom sa rozišli lebo im to nefungovalo, ale keď som im to hovoril ja tak nepočúvali lebo boli zaslepené. Ono... asi je súdené niektorým ludom aby ostali sami.
v 18tich si vyburena uz ?
Taka vyspela zena by uz mohla aj sama vediet, kde hladat.