Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem sestru svojej manželky

Príspevok v téme: Milujem sestru svojej manželky
SomZufaly

Som už úplne zúfalý a neviem ako dalej preto píšem sem. Takže som v situácii z ktorej neviem či je možné sa vlastne nejako dostať. Milujem totižto sestru mojej manželky. Možno si budete myslieť, že som hajzel a že si nevážim svoju ženu lenže ja jej sestru milujem už desať rokov a stále to trvá. Ked som mal 25 spoznal som svoju terajšiu ženu a dali sme sa do kopy. Asi zhruba po 3-4 mesiacoch som spoznal jej mladšiu sestru a akoby do mňa udrel blesk. Zo začiatku som si myslel, že je to len pobláznenie, ale ako sa ukázalo nebolo to len také chvílkové poblúznenie. Ked to ani po roku neprestalo tak som začinal byť zúfalý, ony majú so sestrou úplne úžasný vzťah a vedel som že keby som sa s jej sestrou rozišiel stratil by som obe a navyše som urobil najväčšiu chybu svojho života a oženil som sa so sestrou tej ktorú milujem - najskôr asi pod tlakom z beznádejnej situácie a preto, že som zbabelec - ja neviem. Ale proste prežívam peklo na zemi, lebo sesra mojej manželky býva o ulicu dalej - navyše sa pred dvoma rokmi vydala, stretnutia sa nejak veľmi obmedziť nedajú -a to som už skúšal, nepomohlo. O mojich citoch nevie nikto iba ja sám a dusím to v sebe a je mi z toho príšerne. S tou sestrou mojej manželky sme sa za tých 10 rokov tak zblížili že sú z nás najlepší priatelia a nikdy medzi nami nepadol ani len bozk iba sa občas objímeme a to sú tie chvíle pre ktoré žijem. Milujem byť v jej prítomnosti no zabíja ma táto situácia a ten pocit že nemôžem byť s tou ktorú milujem. Dakujem každému kto si toto celé prečíta a poskytne nejakú radu. Dakujem

SomZufaly

Kedže väčšina mi radí to povedať, tak dám na rady a poviem jej to - pondelok sa s ňou stretnem a dúfam že konečne sa to niekam pohne - je mi jedno akým smerom, ale už to takto dalej nejde. Manželkina sestra je inteligentná a empatická, preto som si aj tak vždy myslel, že povedať jej to by bola najlepšia voľba, lebo ona to možno nejako rozumne vyrieši, aj tak v podstate to ako to bude dalej záleží hlavne na nej. Možno ju tým navždy stratím, možno sa stane zázrak a situácia sa nejako vyrieši. Mne hlavne celý čas išlo o to, aby sa našlo riešenie, ktoré by vyhovovalo všetkým nám trom, lenže na také som zatiaľ ešte neprišiel. Nech sa stane čokolvek minimálne jeden z nás bude trpieť...

piktogram

vies co je paradox? ze keby si sa bol vtedy zachoval fer, dnes nie si v tejto situacii ( len rozmyslam, neriesim, uz sa stalo). rozisiel by si sa s prvou, skusil by si druhu a keby ti dala kosom, zijes si (snad spokojne) svoj uplne iny zivot. ale ludia si veci vzdy radi zbytocne komplikuju. aspon sa maju kvoli comu lutovat. beznadejne, hlavne ked sa to opakuje stale dokola.

toto nie je nic proti tebe osobne, skor uvaha o tom, aki su ludia nepoucitelni.:) co uz. samozrejme vratane mna, aj ja som sa musela k tymto "poznatkom" dopracovat.

veronero

Ale jedno nepochopim, ako niekoho mozes milovat? Len tak ked ho obcas stretnes?
Preco nepovies ze ta pritahuje a je ti sympaticka?
Podla mna najprv cloveka musis spoznat aby is to mohol povedat.
A trapit sa chces kvoli tomu do konca zivota? Asi sa rad lutujes.
Su na svete dolezitejsie veci ako sa trapit za niekym kto o tom co sa ti deje v hlave netusi.

piktogram

prepac, ale bola to tvoja dobrovolna volba a hlavne VEDOMA. nikto ta nenutil, nikto ti nedrzal zbran pri hlave.. ci ano?!

lutovat sa vie kazdy. a aj tak ti to teraz hovno pomoze. ako egoista a zbabelec si sa uz zachoval. teraz je nacase zachovat sa ako chlap a hrat fer - konieckoncov, to iste by si ocakaval ty, keby to bolo z opacnej strany.

pardon za uprimnost, ale nic ine v ponuke nemam. leda ak, ze je to cisto moj osobny nazor.. a nikto s nim nemusi suhlasit.

Carie

Vsak sa nemusis trapit do konca zivota, ale pre to musis aj sam nieco urobit. Napr. odist z toho vztahu, z toho manzelstva. Naco vlastne ostavas so zenou, ktoru si nikdy nelubil? Na sestru zabudni, su proste zeny, ktore nikdy v zivote mat nemozes ale na svete je mrte inych zien. Zide z oci, zide z mysle. Si to vobec nedomyslel, ze ked si vezmes svoju manzelku neziskas tym pristup k jej mladsej sestre. Na zenu si nikdy nemyslel, tak na nu mysli aspon jeden jediny raz v zivote a daj jej slobodu, daj jej moznost mat po svojom boku partnera, ktory ju bude lubit!

SomZufaly

Ale mne nejde len o sex! Keby mi šlo iba o sex tak sem nepíšem, vykašlal by som sa na to, neveru neuznávam, ale nemôžem za to do koho som sa zamiloval a uvedomujem si, že som urobil obrovskú chybu tým, že som to neukončil už vtedy ked som spoznal jej sestru, a že som sa oženil, ale sme len ľudia a každý robíme chyby, no ako vidím tak mi je asi súdené sa kvôli jednej chybe trápiť do konca života ...

[zruseny20]

Podla mna by to povedat mal, pretoze ako pise Carie, zbytocne jeho zena stratila najlepsie roky s tupcom, ktory si ju absolutne nevazi.. tak nech sa zachova ako chlap aspon teraz a necha ju ist, nech si este stihne zalozit rodinu s niekym, kto ju bude lubit..

Rilier

:D ja som prezil to iste len so sestrami ked som mal 18. Chvala bohu som sa neozenil :D a trvalo to len asi rok,
no ja som vysiel s pravdou von, ostal som sam ale bolo to chvilu tazke. No ale ty si zenaty kamo :D Game Over :D

Ber to s nadhladom zivot je plny zlych veci treba si zo vsetkeho robit srandu tak sa to tu lahsie prezije.

A este mysli na to ze v zivote nemozes mat vsetko pokial sa nenarodis ako Bill Gates alebo podobne.

dobra raadda

urcite si to nechaj len pre seba,inak si totalne rozbijes svoju rodinu a jej manzelstvu to asi tiez velmi nepomoze....