Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou

Príspevok v téme: Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou
odpisany

mam obrovsky problem s ludskymi vztahmi. som stvrtak na SS a taha sa to so mnou odkedy som sa prestahoval do BA 10rokov. Som jedinacik a preto som iny ako ostatny, vzdy som mal len falosnych kamaratov, viem odpustat a rychlo zabudam na sklamanie. a oni ma vzdy len vyuzili. V triede ma vzdy ohovarali a prave tam som mal najviac falosnych kamosov... nikomu som nic neurobil, neviem kde je chyba a pokial sa to nezmeni tak to neunesiem a nieco si asi spravim.uz velmi dlhu dobu som stale sam a nikto ma nikam nevola a ked ja zavolam tak sa kazdy len vyhovara. A NAJHORSIE JE ZE SI NIKTO NEVSIMA AKO VELMI TRPIM.. s rodicmi som to vzdal lebo ma vzdy dozenu len k nervom-oni maju na to talent.. PROSIM VELMI O POMOC.. dakujem vam :)

odpisany

pre (iotaaa) nemozme sa pobavit niekde na chate?.. davas celkom slusne komenty a myslim ze sa budememe mat o com bavit :) .. mal by som zacat a nie sa len vyhovarat, aj som posiloval ale uz som prestal bo vsetka /hmota/ je premenena na svaly :D .. teraz potrebujem nabrat, ale ked som sam furt, tak mi ani nechuti, je to jeden zacarovany kruh

iotaaa:-)

Panenska priroda :-) ta ozaj dokaze ukludnit. No to si mal asi pekne detstvo, ked ta dokazu spomienky nan ukludnit. Ked mas rad prirodu, tak asi aj pohyb. Mylim sa? Skus zacat behat, kdesi v parku, sluchadla na usiach, to ti moze dost pomoct. Mna to ukludnuje. Aj ked nebeham casto, ale vzdy to povzbudi. Alebo korculuj, v BA je kde. Pri takychto aktivitach mozes nadviazat aj kontakt s novymi ludmi. Aj ked asi nie hned, ale mal by si to robit hlavne preto, aby si nieco robil, aby si nesedel doma a nerozmislal nad tym, ze ta "nikto nema rad", lebo to urcite neni pravda. A fajn je aj citat knizky. Mna to kedysi vobec nebavilo, ale teraz hrozne rada citam. urcite su knizky, co by ta mohli bavit. A tie sa tiez daju citat v parku :-) zase si ako tak v prirode.
Fakt, najlepsim liekom na takuto uzkost je nejaka takato aktivita.

odpisany

idem az v septembri a to koli nasej ekonomikarke kt. je psychycky narusena, ma nenavist k studentom a na mne si to vsetko vybijala, nebola s nou ziadna rec... ten kamos je tusim tretiak.. a mam rad vsetko co ostatny, som radovy clovek akurat zdeptany zivotom, nie vzdy to tak bolo .. vie ma z toho dostat jedine pobyt v panenskej prirode alebo spominanie na detstvo

Inac, v takom mladom veku su povrchne vztaky dost bezne (bohuzial). Ty mas v podstate stastie, ze si svojich priatelov prekukol. Najdes inych, ved tyto ti uz za to hadam nestoja, ked sam ich nazyvas ze su "pseudo-kamarati", tak asi vies preco.

A kedy ides maturovat? V auguste alebo az o rok? Myslim, ze aj to ti mohlo ubrat na sebavedomi, ze ked mas tieto problemy, tak este aj to, ze neskoncis skolu naraz so svojimi spoluziakmi. Ale to nevadi, neni si ani prvy ani posledny :-) A co su tie tvoje konicky? napis blizsie cosi o sebe. A ten tvoj kamarat, ak on ide maturovat, tak sa asi fakt musi teraz ucit.

odpisany

ja by som aj konicka mal aj hned niekolko ale mna nic nebavi ked to mam robit sam, zijem pre ludi, no im je to jedno... na vysku nejdem lebo tieto moje stavy hraniciace s nervovym zrutenim mi skomplikovali zivot v tom ze ma nepripustili k maturite... a ked sa nemam zauimat o pseudokamaratov tak sa uz nemam o koho.. aj ten dobry kamos s ktorim mam toho vela spolocneho so mnou nejde von lebo ma toho vraj vela, pritom ma podobny problem ako ja,,, mam pocit ze kazdy mi klame

ivanecenka

no, odporúčam Ti nezaoberať sa falošnými kamarátmi, nájdi si nejakého koníčka, ktorého môžeš zo začiatku vykonávať sám. Si 4., rátam, že pôjdeš na VŠ, tam si vytvoríš nové priateľstvá, ktoré budú úprimnejšie. Hlavne sa nauč hovoriť pseudokamarátom nie.