Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou

Príspevok v téme: Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou
odpisany

mam obrovsky problem s ludskymi vztahmi. som stvrtak na SS a taha sa to so mnou odkedy som sa prestahoval do BA 10rokov. Som jedinacik a preto som iny ako ostatny, vzdy som mal len falosnych kamaratov, viem odpustat a rychlo zabudam na sklamanie. a oni ma vzdy len vyuzili. V triede ma vzdy ohovarali a prave tam som mal najviac falosnych kamosov... nikomu som nic neurobil, neviem kde je chyba a pokial sa to nezmeni tak to neunesiem a nieco si asi spravim.uz velmi dlhu dobu som stale sam a nikto ma nikam nevola a ked ja zavolam tak sa kazdy len vyhovara. A NAJHORSIE JE ZE SI NIKTO NEVSIMA AKO VELMI TRPIM.. s rodicmi som to vzdal lebo ma vzdy dozenu len k nervom-oni maju na to talent.. PROSIM VELMI O POMOC.. dakujem vam :)

sewie

tak potom psychiater a antidepresiva...a arman sice "zdrbal" rady ostatnych ale sam na nic neprisiel a akurat tak ta utvrdzuje v tom ze vsetko je na prt , pricom nie je!

arman

Podla mna mas hlboky problem, psycholog ti nepomoze, a ani tieto reci co tu citam, ako ist si zabehat a ist do lesa. :-)
To je super, ked clovek zomiera na samotu, tak ide si schutou zabehat sam, schutou do lesa sam.... to moze snad vymysliet len clovek, ktoremu medziludske vztahy funguju. :-)
To je ako syty hladnemu neveri. ;-)
Asi najlepsiu odpoved, co tu vidim, ti dal m,mlk: "Nie si sám. Chápem, súcitím, pomôcť neviem. Život vie byť ťažký."

Aspon jeden clovek ti napisal uprimnu a pravdivu odpoved, a vies, ze v tom niesi sam.
Pokus o kontakt s tou slecnou zlyhal, samozrejme mudrovat vie kazdy, pomoct uz malokto. :-)

sewie

hm...asi posobis ako lahky objekt na posmech-mrzi ma to ale tinedzeri vedia byt kruti-vystatuju sa tym ze dokazu niekoho ponizit-je to trapne ale niektorych ludi to "bavi"...napr ja som na strednej nemala moc kamosiek-pretoze som nosila okuliare a bola dobra v uceni a nechcela som pit-to ostatnym babam neprislo moc cool-a chalanom tiez nie!...prelom nastal ked mi kamoska vylepsila imidz, a ja som zacala byt viac ako ostatne...zacala som pit, flirtovat s chalanmi a ostatne haluze:) ...nenechaj do seba kopat-preukaz nejake sebavedomie-ked sa ti smeju tak ich nejak inteligentne odpis! sorry ale podla toho co mi tu popisujes mi to pride ze nechas zo seba robit rohozku-vacsinu ludi pritahuju silni a sebavedomi ludia-nie ludia s "bolestinskym " postojom....viem o com hovorim-aj teraz som dost negativistcka a depresivna ale nie tak ako som byvala a teraz ak som , snazim sa to vybit na fore...na vysku by si urcite mal ist-potrebujes spravit za minulostou ciaru a to sa najlepsie da ak pojdes niekam kde nikto o tebe nic nevie-dovtedy zapracuj na svojej novej identite...mozno vzhlad, sport,a urcite psycholog!ktory ti urcite lepsie povie co robis zle! dufam ze tento moj mismas dava zmysel!kazdopadne urcite chod k psychologovi-ma to skvelu vyhodu ked sa mozes vykecat niekomu kto ta nesudi a ani nepozna:) a VIE PORADIT!

odpisany

Dakujem za rady. ale stale tu neodznelo akoby som sa mal spravat ja k ostatnym, co asi robim zle, lebo to neni ze len zopar ludi, ale to su vsetci co sa na mna vykaslali, a komunikovat mi nerobi problem, vtedy ked sme 2 alebo 3 tak sa vieme celkom pekne pobavit ale ked je nas viac.. halvne spoluziakov tak sa mi zacnu posmievat a tym akokeby sa predvadzali pred ostatnymi... leto sa blizi a ja sa obavam aby som neskoncil sam niekde s depkami

Maros75

Aby bol človek pozitívny a veril niečomu uprostred nepriazne osudu, to si pýta veľkú dávku premýšľavosti a inteligencie. Negatívne pocity v skutočnosti vychádzajú z najprimitívnejšej časti mozgu, ktorá reaguje na strach a hrozbu.

Skutočný príbeh šťastia spočíva v tom, že každý z nás má istý potenciál – ohľadne inteligencie, športových schopností, svalstva, krea­tivity a produktivity – a skôr dosiahneme horné hranice svojich rozumových schopností, keď sa cítime pozitívne, než negatívne alebo neutrálne naladení. Napríklad dopamín, neurochemická látka vylučovaná naším telom, ktorá nám pomáha zažívať radosť a šťastie, prináša dodatočný zisk: aktivuje centrá učenia v mozgu, umožňuje nášmu mozgu, aby sa stal „intelektuálnou špongiou“. Určite ste sa s tým v minulosti stretli.www.ezisk.sk

m,mlk

Nie si sám. Chápem, súcitím, pomôcť neviem. Život vie byť ťažký.
Alebo je to "len" obyčajný život, a niektorí ho dokážu zvládať s ľahkosťou a pre iných je to boj. Mnohí by tu odporučili psychológa, ale viem, že niekedy človek nemá náladu / odvahu a ťažko sa donúti k psychológovi :-/ Či už s pomocou alebo bez pomoci psychológa, chce to zmenu myslenia a prístupu k životu. Lebo okolnosti ani ľudí nezmeníš. Iba seba a svoje pozeranie na vec môžeš zmeniť.

iotaaa:-)

odpisany - no ja nemam vo zvyku chatovat, sory, aj ked tu vlastne uz chatujeme :-)... Ale tak ked si to precita niekto, kto ma podobny problem, ako ty, tiez mu to moze pomoct. Tak tu obcas na zdravi prisievam. Mne tiez uz pomohlo, ked som si precitala nieciu temu, ani som nemusela zkladat vlastnu.
A ked sa uz zacnes znovu hybat, tak ti to urcite pomoze ziskat aj chut do jedla. Toho sa neboj, ja som po sporte vzdy hladna :-) Mozes ten zacarovany kruh narusit :-)