Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem skúsiť hladovku

Príspevok v téme: Chcem skúsiť hladovku
Stankuska

Ahojte, chcela by som vyskúšať hladovku na mesiac, na rady typu je to nezdravé a podobne nemám chuť :) som odhodlaná a spravím to :) Chcem len počuť skúsenosti niekoho, kto to už vyskúšal, či je lepšie nejesť naozaj nič, alebo môžem zjesť tak pol uhorky alebo paradajky denne, poprípade kuracie mäsko .. koľko litrov tekutín vypiť ? 2-3-6 ?? Denne cvičím kardio cviky 40 minút + behám 2 kilometre chôdza tak 2 kilometre a skáčem na švihadle, 500 preskokov, koľko je efektívne ??? A užívam aj L karnitine ... tekútý, myslíte že pomáha ? koľko môžem relatívne schudnúť za mesiac takejto " prácičky " ?? ďakujem za rady, veľmi veľmi peknučko už teraz :)

MetallicA

Stankuska, áno dá sa povedať hladovka, ale nie tak že som fakt skoro nič nejedla...zo 73 na 63 ale to dlhšie trvalo- dva roky a to som mala väčšinu prestávku z toho, ale za rýchly čas som to potom schudla, ked som jedla raz do dňa a tak- teda raňajky večera piť, obed som si dala.....alebo tri dni len čokoládu a také somarinky :D a teraz mám 70 po zdravotných problémoch...prosím nenadávajte aj mne tu hej, lebo to bolo nie celkom len z toho ale hlavne z toho pravdupovediac- vlasy nechty žalúdok menštruácia, hlava, začala som byť taká osprostená preto sa už bojím teraz viac menej ale 5 krát denne jesť dáke musli a neviemšo ma vôbec nebaví, tak aj ked je to blbosť radšej si dám pôst a modlím sa- to mi pomáha....Inak, len negatíva píšu všetci, ale informovať sa trochu na internete- viete koľkí filozofi a chorí ľudia sa tak vyliečili a spamätali?? Samozrejme má to svoje medze....asi nik nebude na hladovke dokonca života...ale je to aj očista, koľkí tak prekonali rakovina len preboha....a aj tak je už všetko nezdravé a škodlivé na tomto svete, tak už ani neviem či byť za či proti tomuto štýlu stravovania...dá sa s tým rýchlo schudnúť, samozrejme niektorým to viac zlého ako dobrého spraví.....no, nech už každý za seba rozhodne!

Nela41

Milky: Áno ja viem, túto tému už dlhšie sledujem a nič som sem nepísala radšej lebo dotyčnej už asi nie je pomoci. Ja som to teraz napísala skôr preto, aby iní ľudia pod predstavou krásnej chudej postavy nezačali hladovať tiež

Milky

Nela41
Urcite si pocula prislovie "Hadzat perly sviniam". Z jej reakcii jej jasne, ze chce iba pocut, aka je hladovka genialna.

Nela41

Samozrejme, že je to možné schudnúť to akurát hlúpi ľudia, ktorí o chudnutí nič nevedia a nenechajú si poradiť ani desiatkami ľudí dopadajú veľmi zle.
Prvá vec pri hladovke je to, že kilečká ktoré idú dole nie sú tuky ale bielkoviny zo svalov. Preto by som hladovatelke odporučila si zakúpiť prístroj na meranie tuku v tele, možno by prestala ;). Keď nedostáva telo potrebnú výživu a vitamíny začne pojedať samo seba. V bielkovinách je najviac energie preto ich "zje" ako prvé. Tuky si odkladá takže po hladovke a vyzlečení nahé telo vyzerá strašne (ochabnuto).. Keď hladovka pokračuje telo si bere všade odkiaľ môže a tak sa postupne ničí zvnútra. Toto dievča, ktoré sa hrá na múdru a popritom je to obyčajná hlupaňa čakajú vypadané vlasy a dlhodobo nepravidelný cyklus (je možné že žiadny)... No a po hladovke existujú len dve možnosti. Začať jesť - každé sústo sa hneď prejaví na váhe pretože telo si to všetko bude odkladať keby hlupani zas preplo, takže pribere nas5 všetko + niečo naviac alebo jesť nezačne, respektíve začne ale uvidí že priberá a zas prestane a v nemocnici (alebo na cintoríne) bude o hlúpu kravu, ktorá si neváži vlastný život viac. ospravedlňujem sa za také prirovnanie, ale poznám ťažko chorých ľudí, ktorí by dali čokoľvek za to, aby mohli žiť a takáto oštara si pokazí život sama.. Nemám slov na ľudskú hlúposť. Že to tak bolo kedysi berem, ľudia nemali možnosť zniekadiaľ takéto veci vedieť, ale teraz sa to píše a hovorí všade a predsa sa nájdu individuá ako hentáto .. ach

Nela41

Doplatíš na to a potom sa uvedomíš, že sme mali pravdu.
Inak dúfam, že nechceš dieťa, lebo menštruácia ti asi zakýva z rýchlika

Stankuska

Metaliica ... vážim cca 76 kilo s menšími odchylkami, a ty si držala hladovku ? koľko ? aký čas a koľko si schudla, niesom si sitá či si to sem už pisala pytam sa pre istotu znova :)

VaMo

Prvy syndrom sa uz prejavil - AGRESIVITA! A ze "nebudem si TU vymyslat" - tak kde potom inde?
A ze nejes, len si neuvedomujes, ze POZIERAS SAMA SEBA, tak vela zdaru, najedz sa dosyta.
Tak ako ti pisala pred casom xdanielax - "Taky mozog tiez potrebuje na svoju funkciu energiu prijimanu zo stravy" - ale toto je uz asi nad tvoje chapanie...

MetallicA

no to je úspech...koľko vážiš teraz? Dúfam že zdravotné ťažkosti sa ti nedostavia tak ako sa mne ale...:)