Očakávam ukameňovanie ! Klamal som, sklamal som a padol som na dno :( Osobne sa považujem za citlivého, úprimného, a verného muža. Avšak sklamal som sám seba, zničil som svoje hodnoty, spravil som to začo som odsudzoval druhých. To čo sa neodpúšta ako tu píšete a ako by to asi malo byť. Vztah s priatelkou mám 3,5 roka vekový rozdiel medzi nami je 2roky. Ja pracujem a ona študuje. Zopár krát sme mali krízu vždy sme si ju však vyrozprávali... sex sme v podstate mali pravidelne, možem povedať že išlo o ideálny vztah až na moju tvrdohlavost sem tam. Sme zasnúbený, a chystáme svadbu. Avšak nedávno som mal potrebu nadviazat kontakt z jednou osobou, z písania na sexualne témy, nejaké sprosté harašenie bolo stretnutie. A to sa nemalo stat :( ...teraz už darmo plakat nad rozliatym mliekom, v danej chvíli v daný moment to bolo niečo nové a iné. Zrazu asi zafungovalo že ked sa kokot postaví rozum sa zastaví. Stalo sa to ako som už písal, išlo o krátky sex, pre mna len sex :( Priatelka zrazu objavila fotky ktoré my ona posielala cez net, bola tam holá... vtedy som sa vyhovoril že to je z netu, potom už došla nato že to nie je tak a že som sa s tým dievčatom stretol, znova som klamal lebo som povedal že sme sa len stretli. A ked už prišlo na všetko už som vedel že je koniec, musel som priznat kartu. Bolo to najtahšie čo som kedy povedal... Nával hnevu, kriku plaču...bol neskutočný :( Cítil som sa ako nikto, plakal som a prosil som o odpustenie, ležal som na zemi v tráve a nevládol som, bál som sa aby sa nezrútila , bál som sa konca :( Zrazu som bola malé ustráchané hovienko a nie velký frajer z facebooku čo vypisoval sexualné hlášky :( Hanbím sa sám za seba, hanbím sa a preklínam sa zato že som ublížil osobe ktorá mi dala všetko , ktorá sa o mna starala a zaujimala sa o mna, ktorá ma usmernila, tá ktorej rodina ma prijala ako vlastného syna. A teraz ženy počúvajte , to ako vy stále píšete že kto spravil raz , spraví znova, a že kto miloval by toto nespravil a podobne. Ja stále milujem a verte mi že chcem dalej milovat, a hnusí sa mi už len ta predstava čo som spravil, hanbil som sa hnil ked mi priatelka čítala diskusiu medzi mnou a tou ženou s ktorou som ju podviedol. Neobhajujem sa , spravil som to pri plnom vedomí...ale dal by som život zato aby som to mohol vrátit, dal by som život zato aby sa moja priatelka netrápila tak ako sa trápila....vyjadrite sa rád odpoviem.
Podviedol som
V prvom rade kvitujem názor AdamaKrta, podľa mňa úplne správny a najtriezvejší postoj, čo som zatiaľ k tejto téme čítala
No a teraz čo si myslím ja, keby som bola na mieste tvojej už asi expriateľky, tak by som to niesla veľmi ťažko. Odpúšťať sa má, ale či sa dá všetko to neviem. Vôbec nerozumiem tvojmu pohnútku prečo si to spravil. Vravíš, že ste mali ideálny vzťah, sem-tam hádky ako u každý, sex ste mali v poriadku...si bol nadržany či čo? Ono je pekné, že sa takto nám ospravedlňuješ a hovoríš aký si hrozny, ale tvoj počin to podľa mňa neprepáči. Proste treba pykať za svoje chyby a je už neskoro. Ja by som asi na istý čas si dala od teba pokoj, určite by som nevedela v danej chvíli ti povedať že dobre nevadí a hodiť to za hlavu. Ale nebudem sa vôbec čudovať ak to ukončí úplne. Ty si si ju vôbec nevážil a ani nemiloval, lebo keby si miloval, nespravíš to. A ak ju miluješ, tak keď sa rozhodne pre úplny koniec, nechaj ju ísť. Lebo milovať znamená nechať toho druhého sa slobodne rozhodnúť ;) Veľa šťastia.
Vobec nie si ziadne prasa... !!!...je to uplne normalne tak klud...tvoja frajerka tiez nemusi byt koser...
Nechapem reakcie niektorych zien...ved ide predsa len o Sex nie ???...
...odo mna necakaj pochopenie ,podporu ani nic take ,pisala som len svoj nazor ,teda ako to vnimam ja ...nemoralizujem ,len kanstatujem , kebyze mam riesit tvoj problem sama nevie konkretne ,ako sa zachovam no priklonila som sa k momentalnemu pocitu a to ... (zatajovat ,klamat) ....... to co si posral nezahadzuj, opravuj a zabajuj
drzim palce
:zdenci - az na to, že adamkrt ma trošku viacej rokov ako ty, takže to neni nevyburený 20tnik, čo nevie čo so sebou
no a co ze si podviedol, stavaju sa aj horsie veci.. hlavne je ze to lutujes a ze sa tomu budes vyhybat
Adam krt : Ty si taky isty moralists ako ja skor nez som podviedol !
Nepotrebujem od nikoho z vas podporu, pochopenie ani polutovanie... Co som si navaril to si aj zjem... Bude ma to dlho prenasledovat co je jasne. Niektore zeny to nechcu vediet, ine si to nepripustaju. Ja by som akceptoval ale kolvek rozhodnutie mojej priatelky. Som prasa, som hajzel a cokolvek co chcete , ale pre chvilkove vzrusenie nezahodim 4 roky !
Krpec : ja 24 a priatelka 22
precitala som si zopar ohlasov a zistujem ,ze je lepsie nemat ambiciu "vniknut" do mozgovych zavitov a dusevnych poryvov op. pohlavia :)) ..... aj ked si myslim ,ze pokial je niekto "zatlaceny do kuta" bud je nestastny ,alebo bude mat svoj "tajny svet" a tebe Zdenko ,alebo nieco chybalo ,alebo si mal moc vela ...... inac ja by som (keby ,keby) straslivo klamala a zatlkala, pretoze niekedy je stopercentna uprimnost hotova utopia .....
AdamKrt, po tom, čo som si tu prečítala príspevky od iných chlapov (a najmä Zdenciho - veľkého "moralistu") som strácala nádej. Po tvojom príspevku sa mi nádej trochu prinavrátila, že snáď naozaj existujú aj muži ako ty, ktorý si partnerku vedia aj vážiť ;-)
Bohužiaľ, autor v inej téme písal, že mu baba dala druhú šancu. Bohužiaľ preto, lebo takto sa podľa mňa nepoučí, aj keď to oľutoval. Kto vie, s kým si bude vypisovať nabudúce...
no k čomu sa vyjadriť? beriem to čo si napísal len ako také tvoje "varovanie" pre iných mužov, že to naozaj bolí. Prepáč pre mňa však už mužom nie si keď si toto spravil. Si prasa tak ako všetci ostatný muži. Naozaj sa potvrdzuje že asi 15% zo 100% bytostí čo maju vtaka medzi nohami sú muži a zvyšok su prasata.
Ber to ako ponaučenie do budúcnosti, a pozri sa na to z jej strany, vieš že keď miluješ toto neurobiš. To čo teraz preživaš je podľa mňa hrozny strach a bolesť z konca niečoho. Nie z toho že si niekomu ublížiš. Pohladil si svoje ego, ina žena ti "pohladila" vtaka, hotova vec. Dúfam že snúbenica bude mať natoľko rozumu, že ťa nechá, vieš keď si to spravil teraz spravíš aj inokedy, teraz ťa to bolí tak vravíš že nie ale moje dlhoročné skúsenosti vravia čosi iné. Bolesť prejde, prídu nové situácie, ty sa zase nahneváš a zase si trtkneš a zas ublížiš žene ktorá ti dáva vlastne všetko.
Veľa rozumu do budúcna ti prajem.
P.S.: dúfam že si to robil s kondomom, vieš take pliagy ktore môžeš roznašať nie sú super.